Jom Bershopping Bersama Zalora

Penulis : Cik Puan Masa : 6:00 AM Comments : 8 Labels :

" Dengar sini, jgn bagitau isteri, girlfriend, adik, kakak, ibu mertua tentang laman web zalora.com.my...Tau tak, portal online shopping utk baju & kasut yg besar gila tu? Kasut, baju, beg...Beratus jenama, beribu gaya...Dan yg paling gila lagi, penghantaran & pemulangan ke seluruh negara adalah percuma!!! *bunyi loceng rumah* Haaaaahhh!! AHHHHHHHHHHHHHH!!!" ..sedutan iklan zalora..
Mesti korang tahu iklan apa ne kan??Yehhhhh....Zalora..Siapa hantu shopping online kat sini??give me five..Korang memang hantu lah...kahkahkah..Cik pon hantu jugak,tapi hantu tak berapa nak berhantu lah(kira masih boleh di kawal lagi..mihmihmih)
Semalam cik ada cuci-cuci mata kat zalora,memandangkan beg dah nak mintak ganti,so cuci-cuci mata jae lah dulu..
Beg Casual BagBeg Tangan Kulit Coklat Gelap
WalletDompet Putih RI TimbulDompet Potongan Plat Logam
Antara bag dan wallet yang cik berkenan..Slurppppppp...telan liuq jap.mihmihmih.Discount...discount..Terbeliak biji mata cik...uhuhkkkuhukkkk.Mana sudah somi cik ne...kahkahkahhh..
Berminat??Jom shopping kat Zalora.Hari-hari ada discount masuk dalam email cik tau....Meh lah..meh lahhh.....Serbu Zalora!!

8 comments:

  1. lya pun ada dpt diskaun..tgk la nak beli ke tak.tak pernah lagi beli on9 nie hihihihi..suka bli direct ja

    ReplyDelete
  2. cantiknyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  3. ahahha...rambang mata klu tengok barangan Zalora ni cik...utk mengawal nafsu kakak jarang buka web Zalora...haha

    ReplyDelete
  4. kite xleh msok lmn web zalora.. nt rambang mate sbb sume cantekkkkk2!!!
    hihikk

    ReplyDelete
  5. Ayut beg krg...slagi xrosak mmg xtukar la beg mknanya..hihi

    ReplyDelete
  6. fulamak.. zalora ?? xpena lg shopping ngan zalora ni.. hehe

    ReplyDelete
  7. ciklah shopping dulu kat Zalora ni...Okje lama dah tak bukak email hehe

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee