Tutorial Kesan Stalker Facebook

Penulis : Cik Puan Masa : 6:00 AM Comments : 26 Labels :

Stalker??Apa tu stalker?Siapa tak tahu maksud stalker??
Stalker bermaksud "pengintai" yang tidak bertauliah.Ehhh...ada ke pengintai yang bertauliah??mihmihmih.
Kita sebenarnya tak tahu apa niat para stalker ne.Jadi kita harus berhati-hati terutamanya mereka-mereka yang suka stalk facebook kita setiap masa.Cik,kalau setakat kawan-kawan cik tak kisah lah.Cik pon sebenarnya suka stalk facebook kengkawan,tapi takda lah nak stalk setiap masa,jenuh jugak tu...hihi
Terus ke tutorial jae lah ya...
  1. Login Facebook
  2. Lepas tu , tekan right click tapi bukan pada gambar atau link ya (macam gambar atas tu)
  3. Klik pada "View page source"
  4. Akan keluarlah new tab yang mengandungi kod-kod profile Facebook korang .. Korang tekan (Ctrl+F untuk search kata kunci ORDEREDFRIENDS/ONLINEPOLICY
  5.  Nampak banyak nombor bermula dari 10000 tak?Copy nombor itu lalu masukkan ke hujung link ini www.facebook.com/___________ 

Contoh :  www.facebook.com/100004739345867
Hsilnya???Maka korang akan tahu lah siapa yang selalu stalker facebook korang..


Nota Jari Kaki : Rasa rimas pulak bila tahu siapa stalker cik ne..Humppp..

26 comments:

  1. wahhh... seram jg bila dpt tau sepa yg selalu stalker ne... hihii...

    ReplyDelete
  2. aduhh,tak jumpa no nya cik..hahaa
    nak blh nak tgok sape stalk.. :p
    hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba cari no yang bermula dari no 10000

      Delete
  3. owhhh mcm tu..lya tak pernah plak ambik tahu hal2 mcm tu :)

    ReplyDelete
  4. Kakak dah tak ada a/c FB lagi dah Cik
    Tak terlayan dan makin malas..

    ReplyDelete
  5. boleh ke ni cik????/ nak try

    ReplyDelete
  6. huhu.. eksaited pulak nak buat.. mana tahu ada secret admires.. huaaahuaa.. tapi kalau org jahat.. serammnyaa -.-''

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahkah....oooo ecah ade secret admires ek...

      Delete
  7. banyak jugak stalker Cik ya...Kak atie jarang check...bagus juga klu dapt tau siapa yg rajin bertandang di FB kita...huhu.. tapi yg bestnya bila ada yg dengki plak...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu loah...kadang kita x tahu apa tujuan orang stalk facebook kita..kalau kawan2 rapat nda kisah lah kan kak atie..kadang ada juga stalk niat nak menjatuhkan kita...tu yang kita kena berhati2...

      Delete
  8. Wah.. Best tutor ni.. Blh try ni...

    ReplyDelete
  9. suspen jer nie...nice entry...

    ReplyDelete
  10. hahahaha...stalker sally kawan baik sally sendiri..LOL :P

    ReplyDelete
  11. Wahhhh...skrg jugak azie try...nak tau siapakah...weee tq cik puan

    ReplyDelete
  12. Dah try... tp x jumpa ORDEREDFRIENDS/ONLINEPOLICY. saya find 10000 then saya try... dapat jgk la... Hehe. Kantoi siapa yg stalker tu :D

    ReplyDelete
  13. Bagus jugak tutor ni...nanti bunda nak cuba lah...terima kasih Cik..

    ReplyDelete
  14. haha. bestnye boleh sape stalk fb kite..

    ReplyDelete
  15. Nanti nkak pkai pc nk tgk la...hihi.

    ReplyDelete
  16. Nanti nkak pkai pc nk tgk la...hihi.

    ReplyDelete
  17. Huh idaknya ada orang nak stalker OKje hehe....membazir masa jer okje belajar tutorial ni Cik hehe

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee