Proton Saga Kelabu

Penulis : Cik Puan Masa : 6:30 AM Comments : 12 Labels :

Zara....ooo zara...Ingat tak pic zara ne yang cik curi dari IG dan letak di entry ini?Husb cik kata macam najwa latif kenen..cehhhhhh....sila kembang dengan sekembang-kembang nya ea :P
Semenjak husb beli hp baru ne,rajin sangat buka blog bini dia ne.Awwww...tersipu-sipu malu lah titewwww...hikhikhik..Lepas ne boleh buat wish list kat blog,kut-kut ada suprise tergantung kat tombol pintu,macam mak..hihihih
Dulu-dulu,masa mula-mula cik mencaburkan diri dalam dunia blogging ne cik ada buatkan husb cik blog jugak..Mihmihmih.Yae lah tu pon dia yang mintak.Kenen nya boleh lah husb share story mory tang kereta nanti.Yae lah orang laki memang suka dsgain-dsgain kereta kan..Tu lah tradmark blog pon protonsagakelabu..kahkahkah
Sekali.............husb tak pernah buka sampai sekarang.Dan tinggal lah bini dia yang update blog tu.Tapi bukan berkisarkan cerita tentang kereta.
Berkisarkan tentang resepi.Habis resepi cik pulun kopi pasta letak dalam blog tu..Kahkahkah.Dan last-last lupa password pulak.Dah berabad cik tak jenguk,baru lah semalam cik buka balik.Gelak cik dengan husb semalam bila buka blog tu..Alahaiiiiiii....macam mana lah cik boleh terfikir letak resepi kat blog tu.Nama dah macho,sekali entry tang resepi-resepi.Nanti orang ingat husb cik Gay pulak..kahkahkah..
Ok...sekian cerita untuk hari ini..baiiibaiiiii...



Nota Jari Kaki : Siapa-siapa lagi kat sini belom join GA Zara.Sila join cepat-cepat.Tinggal bapa hari lagi nak tamat.Rugi kalau tak joinnnnn.(promot jap..hihihi)

12 comments:

  1. hahaha husband cik pun minat blog..wah brkongsi minat yg sama ekk

    ReplyDelete
  2. hahaaa..
    comel la cik ni...hehee
    tu la..nama kemain lagi..
    sekali resepi la..hahaa..

    ReplyDelete
  3. hihihi,.. kelakarlah entri cik ni...

    ReplyDelete
  4. hahaha...kelakarlah....kereta dah gempak tapi blog pasal resepi pulak..

    ReplyDelete
  5. Oh kakak nak jenguklah blog saga kelabu itu Cik.
    Tak kisahlah kereta ke resepi janji ada yg menarik..

    ReplyDelete
  6. hihi...klu abg akak mmg ndak lah membaca blog kakak ni cik...kempunan lah kak..haha
    dulu jak masa mula2 berblog ada dia jenguk & komen....:)

    ReplyDelete
  7. bhahaha.. dah kenapa ada resipi dalam blog yg sado lgikan pasal kereta.. tapi good job cik. buatlah gntung kt tombool pintu.. who knows esok trus dapat =p

    ReplyDelete
  8. Kejap akak pi kat blog en hubby cik pulak yek hehe....
    Ooo cik memandai letak resepi yer ..

    ReplyDelete
  9. Ehehe... Rajin pulak cik tolong updatekan ya.. Kehkehkeh.. Sweet je cik and suami! :D

    ReplyDelete
  10. Oooo..husb pon dulu ad blog ea . hihihi.knangan...

    ReplyDelete
  11. mcm najwa ?? wahhhhh ? tumpang pemes Najwa latip kejap.. muahahaa..

    ReplyDelete
  12. Buh jer banyak banyak apa yg diidamkan kat blog tu.....kita idamkan aje tak semestinya nakkan cikkkk hehe...manalah tau dapat satu, tak satu enam hehe

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee