Mini GA I Love Monopod By Emas Putih

Penulis : Cik Puan Masa : 1:35 PM Comments : 28 Labels :
Memandangkan hari ne tak da idea nak berentry..Cik nak join GA yang di anjurkan oleh Cik Emas Putih..Cuba nasib jae lah,kut-kut rezeki kan..Alhamdulillah lah....So yang belum join tu jom join sesama ^^

Hadiah :
1 x Monopod bernilai RM45
15 x Button Badge Limited Edition by Emas Putih
10 x Bookmark Limited Edition by Emas Putih


Mini GA ini Seminggu Sahaja !! Syarat simpler giler!!
Nak join sila tekan banner di atas :)

28 comments:

  1. Salam singgah, best gak mini GA ni, semoga berjaya.

    ReplyDelete
  2. all the best..saya kawan baru yang jejak kat blog ne..hihi

    ReplyDelete
  3. cik nanti kalau menang monopod kita share2 awww..hakhakkk
    gudluck cik ^_^

    ReplyDelete
  4. Best of luck Cik.. Hehehe... Nnt join segment sally plak tau ;)

    ReplyDelete
  5. Good luck CIk Puan (^^,)
    Comel blog Cik Puan~

    ReplyDelete
  6. gud luck cikkkkkkk!
    nt dpt adiah kongsi ngn kite..
    hihihi

    ReplyDelete
  7. klu menang ni kan..abis semua sudut cik amek gambar kan...yelah menang monopod...h3
    good luck cik puan...ahaks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahkahkah....penuh memori hp dengan pic salfie ntah ape2 ntah...

      Delete
  8. Good luck Cik...kalo sempat akak join k...

    ReplyDelete
  9. Selamat BerGA... good luck cik...:)

    ReplyDelete
  10. gud luck cik..kot2 ada rezki kan

    ReplyDelete
  11. Moga cik dapat monopod ...senang nak berselfie sesorang time laki kerja haha....
    Anak Okje pun sebok betul nak beli benda ni ...Bapaknya dah order dah dengan kawan office dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaa.....tak dapat cik bayangkan...

      Delete
  12. Gud Luck..Jemput join jugak...
    http://angguk2.blogspot.com/2014/04/siapa-takut-katak-boleh-follow-saya.html

    ReplyDelete

  13. Hai , salam perkenalan. Jom join. btw saya dari segmen yang sama . goodluck taw. #PrayForMh370

    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/03/giveaway-simple-simple-by-shad.html (21 april 2014)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/04/mini-ga-i-love-monopod-by-emas-putih.html (12april )

    ReplyDelete
  14. saya datang singgah sini dari blog puan penganjur...
    all the best...

    ReplyDelete
  15. Singgah dari segmen yang sama ^^

    Jemput join ^^ http://cutiefany.blogspot.com/2014/03/giveaway-fanyloverme.html

    ReplyDelete
  16. Goodluck ;)

    http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/04/giveaway-by-sha-malek.html

    ReplyDelete
  17. hi, singgah follow awak :)

    http://intansaffyna.blogspot.com/2014/04/mini-ga-i-love-monopod-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  18. Good luck =)

    Jemput join. Hadiah best ^^

    http://sayasyiera.blogspot.com/2014/04/syiera-firdauss-april-giveaway.html

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee