Entry Special!

Penulis : Cik Puan Masa : 12:54 PM Comments : 14 Labels :

Salam jumaat..
Jeng...Jeng..Jeng....Entry ne special buat sahabat blogger cik yang menyambut ulang tahun kelahiran nya semalam.Tapi hari ne baru sempat cik nak wish kat blog ne.Sebenar nya cik dah wish dah kat facebook..Tapi tetap nak wish jugak lah kat blog ne.Special lah katakannnn dan sebagai penghargaan jugak lah,sebab beliau adalah orang kuat komen dalam blog cik..mihmihmih
Yeyyyyy....selamat bertambah usia kak okje@Mamazir!!!!!
Cik tak mampu kirim hadiah mahal-mahal(maklum lah cik ne pengaggur berjaya...sobsssss)Ne jae lah yang mampu cik lakukan..Semoga di panjangkan umur,di murahkan rezeki,di berikan kesihatan berpanjangan dan berbahgia bersama keluarga tercinta..Dan semoga setiap apa yang di impikan tercapai..
Walaupon usia semakin bertambah,tapi mantain gojes akak kita ne kan.Kalau nak tipsssss pogi lah blog beliau..Tips segala tips ada,terutamanya kelebihan mandi sebelum fajar..kohkohkoh





Nota Jari Kaki : Salah satu impian cik adalah nak jumpa Mamazir ne..Boleh tak cenggitu mamazir??hihihihi

14 comments:

  1. selamat ulang thn kelahiran kwn cik puan..makin maintain

    ReplyDelete
  2. hehe happy belated birthday :D

    ReplyDelete
  3. baru SB tau hari ni bday Okje..tq for d info :)

    ReplyDelete
  4. eppy bfday.. ^_^ semoga sentiasa dalam rahmat ALLAH.. :)

    ReplyDelete
  5. happy birthday cik oje yang gojes.. whoever u're , my pray goes for u.. May Allah bless u ^^

    ReplyDelete
  6. Happy birthday jugak dr ayut!

    ReplyDelete
  7. Menten awet muda okje kita ni kan.. hehe

    ReplyDelete
  8. memang gorjes sungguh miza nengok,hihii
    happy besedayyy !! :))

    ReplyDelete
  9. Happy belated birthday kak OKje ;)

    ReplyDelete
  10. happy birthday untuk okjer yang super gojess....moga dipanjangkan umur dimurahkan rejeki dan ceria sokmo....akak yang paling klakar dan best baca blog dia...hehe

    ReplyDelete
  11. wahhh! ada N3 spesel lagi buat kak OKje...hihi.. tapi kan mmg best bah kenal kak OKje ni.ceria jak kan... lucu plak tu....
    Happy birthday kak:)

    ReplyDelete
  12. Cikkkkkkkkkkkkkkkk.... ni yang Okje nak nangis sekali lagi ni....hua hua.... sedih weyh ada org dedikasikan entri buat mak....Samalah kita cik....masing masing penganggur huhu....Bagi Okje doa cik pun dah cukup membahagiakan OKje ...

    ReplyDelete
  13. baru nak singgah cik puan.....happy birthday untuk kawan cik puan yea.....

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee