My Inspire ^_^

Penulis : Cik Puan Masa : 6:00 AM Comments : 23 Labels :

Ehemmmehemmmm....lagi berapa bulan nak raya kan.Mesti korang dah exaited nak prepare baju raya awal-awal kan.Cik??Opkos lah,awal-awal dah bagi tahu suami thema kaler yellow untuk tahun ne..yeyyyyy..
Dan mesti ada yang godek-godek google macam mana nak hiaskan baju korang tu biar semua nampak korang meletopppp....toppp...tooopppp kan..Tambahan pula fesyen labuci 3D flower menjadi trending sekarang ne..fuhhhhh memang melaram sakan lah korang...hikhikhik
♥♥ MY LITTLE HOBBY ♥♥
Jadi...sempena permulaan bisnes baru cik.Cik jadikan blog my little hobby sebagai inspire cik dalam mencari idea dan cik jadikan sebagai bahan rujukan cik.Tapi bukan nak tiru bulat-bulat tau..Cuma gambar-gambar dari page beliau cik letak kat facebook cik sebagai contoh buat costumer cik.(Cik dah mintak izin dengan tuan punya gambar tau)
Antara hasil kerja beliau...Cantik kan..Mesti korang meleleh tengok labuci-labuci tu..opssssss telan liuq korang tu..Mihmihmihmih
Korang nak jahit sendiri??Yeahhh..Jom terjah blog My Little Hobby ataupon terus ke Facebook beliau..
Tu jae lah bebelan untuk hari ini..okbaiiii..

23 comments:

  1. eeii..cantiknya cik puan...mmg dah tangkap leleh dah ni...cuma kita x laa pakai sarat camtu..sesekali waktu raya jea melaram habis2an...kihkih

    ReplyDelete
  2. Memang cantik lah Cik... akak pun geram menengoknya :)

    Menabung DiGi utk cik :)

    ReplyDelete
  3. memang cantik2 la cik..baju nikah lya pun manik2 lya jahit sendiri :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jimat kan liya...pas tu puas hati lagi

      Delete
  4. Dah mula dah ni fikir kaler apa tahun ni..hehe

    ReplyDelete
  5. Kakak dulu rajin buat macam ini semua cik. Tapi bila anak-anak dah tak suka kakak pun dah malas. Memang cantik cuma kena ambil masa sikitlah nak menjalin. Lagi kalau pandai susun memang cantik..

    ReplyDelete
  6. Nilah masalahnya cik Okje bukan minat nak menjahit ni...tengok bolehlah jugak...masalah satu lagi tak suka le pakai baju plain kain lembik ni....nanti nampak otot haha

    ReplyDelete
  7. wahhh...cantik2 lah cik manik tu... mesti lip lap..lip lap klu pakai.... good luck Cik, teruskan hobi tu ya...:)

    ReplyDelete
  8. cantekkkkkkk nyeeee..
    sepupu saye pndai jgk wat2 bnde ni sume.. hihi

    ReplyDelete
  9. Ya allah, cantik,kreatif, sabarnya lah ye buat ni.....patutlah kalau jual..mahal kan...rumit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yapzzz...tu lah mahal..tp kalau hobby..rumit mana pon tetap best jugak..hihih

      Delete
  10. semoga bisnes cik berjaya dgn gemilangnyaa! hee.. mak ecah tailor, so mmg kiteorang melaram habis letak labuci2 bagai =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. wooowooo..untung lah ecah..dah lah baju mak yang jahitkan..

      Delete
  11. bestnya kalau dpt belajar ni kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik pon belajar kat youtube je ain..huhuhu

      Delete
  12. belum beli baju raya...selalu beli siap bulan ramadhannanti... dantak berapa suka baju byk batu ni...hhee

    ReplyDelete
  13. Wah wah... Memang cun melecun lerr nengoknya manik2 ni. Suka! Tapi saya ni jenis malu nak pakai benda2 menyerlah nih.. Ahahaha.. :D

    ReplyDelete
  14. cantik ler cik puan...semoga ada gaya inspirasi nie...

    ReplyDelete
  15. cantik.. mmg terbaik.. kemas pulak tu..

    ReplyDelete
  16. Bt rujukn lpas tu modified ikut idea kits...bgus2x.cantik je ;)

    ReplyDelete
  17. Bt rujukn lpas tu modified ikut idea kits...bgus2x.cantik je ;)

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee