ADRIANNA SYAZ FIRST GIVEAWAY

Penulis : Cik Puan Masa : 12:25 PM Comments : 9 Labels :
Assalamualaikum wbt :)


Klik banner untuk terbang ke blog penganjur.
Ne gambar hujan yang cik pilih.Bila tengok gambar ne mesti korang rasa tenang sejuk dan nyaman jae kan..Baik korang angguk-angguk sebelom cik siku korang...kohkohkoh.Nampak nya cik semakin ganazzz :D
Orite..Jom join,sesama kita memeriahkan giveaway pertama rakan blogger kita ne.LaiiiiiLaiiiii....GA ne hanya seminggu nanti korang terlepas peluang pulak,banyak hadiah menanti tauuu....



9 comments:

  1. Yeay..cik puan dah join ga..hehe..tima kasih cik puan sudi join ga sya ni..gamnar titis hujan yang menarik..best tgk ^_^

    Cik puan..slalu sya typo kat gmbar jd gmnar sbb sya taip entry pkai tab..wuuu..pastu huruf b dgn n bersebelahan je..huhu.sya slalu tertekan n..hehe

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya kak... InsyaAllah...al the best!!

    ReplyDelete
  3. rajinnya cik, cikji dah lama x menjoin GA ni. sebab kdg2 kena tgk mood jgk. time mood rajin dtg, segala GA sapu hihi. btw godluckkk

    ReplyDelete
  4. skng musim hujan.. mmg sesuai la GA ni ngan cuaca skng... good luck yer cik...

    ReplyDelete
  5. Good Luck Cik..
    sama-sama kita JOIN...:)

    ReplyDelete
  6. sesuai sangat dengan musim hujan sekarang nie....selamat ber4segmen dear......

    ReplyDelete
  7. Gud Luck cik....okje ni malas lah nak join GA....tak taulah kenapa....kena sawan kot hehe....

    ReplyDelete
  8. nice picture . kekadang nak gak main hujan cam kecik2 dulu . mslhnya , hujan kat bandar ni berasid . kang x psl2 masuk sepital ...

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee