Baby Oh Baby!

Penulis : Cik Puan Masa : 7:20 PM Comments : 10 Labels :
Assalamualaikum wbt :)

Guyssss....Cik mintak maaf yae,tak sempat nak blogwalking beberapa hari ne.Semalam jae cik baru sampai dari kampung.Pepagi tadi bangun awal semata-mata nak mendobi setelah 3hari cuti mendobi.
Siap jae mendobi,cik pon follow lah kawan cik.Nak lawat kawan kitaorg yang baru jae selamat bersalin baby boy semalam.Cik follow jae nak amik berkat lah kenen nya...hohohoh.Comei tak baby tu,mata sepet-sepet macam korea youuuuu.Yang pegang baby baju hitam dot-dot tu pon comel kan..Baik korang angguk-angguk cepat sebelom cik ketok kepala lutut korang kat dinding..kohkohkoh
Siapa nama dia tah cik lupa pulok,yang cik ingat Adam jae kat depan nama baby ne yang kat belakang tah apaaaa..Baru jae semalam cik story-mory dengan encik husb tentang nama bakal anak kitaorang nanti,husb nak letak nama Adam kenen-kenen nya..ececehhhhhhh...Si isteri mengandung pon belum,husb dah cari nama baby..Ciannnn husb cik.Tak sabar nak timang anak,asyik-asyik tanya cik "bila lah kita dapat baby ne?" dan jawapan cik tetap sama "bila Allah izinkan..................."



Nota Jari Kaki : Guysss....tadi mama cik kol,pakcik cik telah kembali ke Rahmatullah.Please sedekahkan Al-fatihah buat Allahyarham yae.

10 comments:

  1. Wah..pipi bby yg gebu2..hehe..

    Alfatihah ..utk pakcik ik puan

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum...

    comel nyer baby tu....hehehe

    mselim3

    pls: baby semangat lah...geram pulak!...hehe

    ReplyDelete
  3. Comell baby adam ni..secomel yg dukung baju dot..dot..dot tu...haha...
    InsyaAllah, cik pun akan bergelar Ibu nti...amin! :)
    Al_fatihah buat pakcik cik...

    ReplyDelete
  4. tulah namanya kehidupan kan Ci...setiap masa ada aje kelahiran baru dan ada jugak kematian ...emmm...
    Insyaallah cik...ada rezeki ,sampai masa...adalah tu...tp jangan pernah jemu doa dan usaha kuat hehe.....

    ReplyDelete
  5. alolo tomey baby.. cik puan yg dukung baby tu pun tomey.. ;p

    ReplyDelete
  6. amin2! Hope cik dtg baby comel cmtu jugak.
    P/s : Al-fatihah..

    ReplyDelete
  7. ada rezeki nanti hehe..

    al-fatihah

    ReplyDelete
  8. amboi2,omei omei nye..yang dukung tu pun sama jugak :D

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee