Tiada Niat Menunjuk-nunjuk

Penulis : Cik Puan Masa : 5:00 PM Comments : 16 Labels :
Assalamualaikum wbt :)

Weiiiiiweiiiiweiiiiiiiiiiiiiiiii.....meh sini cik nak bisik sikit.Pasang telinga cepat-cepat...Amboiiiii laju jae semua pasang telinga..ngehhhngehhngehhh...
Welawehhhhhhh....ada orang jelesssssss lah cik upload gambar hadiah cik kat blog hari tu.Kannn dah agak dah,mesti ada yang dongkiiiii..Alahaiiiiii kan cik dah letak caption awal2,tak da niat untuk menunjuk-nunjuk,di kata lagi cik riak..isskkkiiiisskkkkk...Ada yang tak faham lagik rupanya..kaaaa atau buat-buat tak faham..
Buat mereka-mereka yang rasa cik menunjuk-nunjuk...riak...dan apa-apa jae lah yang sekutu,duakutu,berkutu-kutu dan bersangkut-paut dengan nya.Cik nak tanya kamu..Ne blog cik ka blog kamu???jawab jujur phelissssss....Hahhhh tahu pon ne blog CikPuan.Jadi suka hati cik lah nak kongsi hadiah cik kat sini.Apa masalah??Kalau tak suka,buat apa gatal tangan buka blog cik??ishhhishhhishhh..sebok jae..Cakap lah kalau jelessss cik ada blog tempat berkongsi suka duka hidup cik......kohkohkohhhhhhh
 Orite.............................................next story.
Esok ahad kan..cik ada janji dengan sorang kawan nak jumpa esok.Kawan masa sekolah menengah dulu.Dalam 5tahun lebih jugak lah tak penah jumpa..
Hahhhhhh tuuu diaaaaa...Kawan satu sekolah cik,satu hostel dan lain kelas..hihihihi.Tak sabar rasa nya nak jumpa dia..Exaited sangat ne...exaited sangat,tambahan lagi encik somi dah izinkan siap kasi polos awal-awal lagik...yeyyyyyyyyy...tq bang..



Nota Jari Kaki : Cik sebenarnya malas nak share lah cerita pasal dengki-dengki ne.Tapi terpaksa share juga biar dorang paham..Jadi cik mintak maaf jae lah kalau entry cik kali ne agak kasar sikit.

16 comments:

  1. erm org yg suka dengki2 ni yang ndak best...ndak suka.. apalah mo dengki bah.. sudah rezeki masing2 kan..cik dpt gelangkan klu tak silap, itu adalah rezeki cik.. tak perlu lah org nak pertikai...huuhu.. fikir lah yg positif bah...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya...betul tu kak atie...cik malas mau layan juga lah orang2 mcm ne tapi kadang kita kena bersuara supaya dorang boleh pahamkan...hihi

      Delete
  2. uiss cik marah tahap gaban tu harini :)
    biasalah cik dah di namakan manusia.. semula jadi ada sifat irihati dalam diri, sabo ea cik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak da lah...mana da cik marah...geram jae sikit2...huahuahuaaaa

      Delete
  3. abaikan mereka2 yg suke dengki 2..
    =)

    ReplyDelete
  4. melepas geram ke.... alah, biarkan jer lah mereka-mereka itu dengan labunya, yang penting kita enjoy ... dan tahu apa kita buat... :)

    Boleh jenguk mama di sini.. Mommy As Blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. trima kasih mommy atas nasihat nya..

      Delete
  5. Adohai.. Dengki leteww cik dapat hadiah! Alah, apa salahnya kan kita nak share apa yang kita dapat. Ish2 tu pun tak boleh ke? Sebenarnya dorang ni tak suka tak suka tapi suka jugak sebab datang jugak nak tau cerita cik. Hahaha! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yaehhhhh setuju niena....
      dorg tak suka...tak suka tapi datang jugak baca blog kita...alahiiiii...

      Delete
  6. biasalah.manusia kan mcm tu huhu

    ReplyDelete
  7. mesti seronok berborak sakan denan kawan lama tu...

    ReplyDelete
  8. salam cik..biarlah mereka...yg penting blog ni cik punyer..kan kan..hehe..wah lawa kawan cik..igt tadi mawar...isteri fizo..hhehe

    ReplyDelete
  9. byk bersabar cik puan. fitrah manusia, msti ada je yg terkena. set positive je tau. okey, kwn cik puan lawa .hoho

    ReplyDelete
  10. Jgn dengki dgn rezki org lain kut kan..cik puan..ngeh2..

    ReplyDelete
  11. Sapa tu Cik yang menuduh sebegitu? hoho.....janganlah dituduh dengan niat menunjukkan Cik....semua tu sekadar perkongsian gembira ataupun duka aje...tak lebih dari tu kan cikkkk

    ReplyDelete
  12. ehh ni ker kwn yg deqla kata comel tu...?? sape yg tuduh cik gitu?? deqla ker???? jgn la terasa dgn komen deqla tau... deqla x kata dan x maksudkan gitu pon... huhuhuhu...

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee