Atas Permintaan Suami

Penulis : Cik Puan Masa : 12:21 PM Comments : 21 Labels :
Assalamualaikum wbt :)

Bangun pagi,gosok gigi,cuci muka terus mandi...
pegi dapur buka peti,jumpa tepung buat kuih...eeeehhhhaaaaa...
First trial dan menjadi..Sungguh menakjubkan..Ne breakfast yang cik buat hari ne.Alhamdulillah walaupon baru pestaim buat,menjadi pulak pau cik.Encik somi bantai 3biji tauuu..Padahal selama ne dia tak suka pon makan kuih kukus-kukus ne.
Dan atas permintaan encik somi,dia nak cik share kat korang..korang...dan korang pic tyme kitaorg sefamly berjimba kat poring bebaru tu.En somi nak,cik post pic dia yang hhhaaaannnnnn......seeeemmmmmmmmm tu kat blog ne hah..Jadi korang layankan jae lah ea.Jangan nak puji lebey-lebey takut nanti dia kembang pon lebey-lebey.Somi cik ne pantang di puji,kembang kecut idong dia tu.kohkohkohkoh
See...Siap baring-baring lagi tu,Like a boss sangat.Cik malas lah nak follow somi cik mandi manda,malas nak tukar-tukar baju.Kerja cik amik gambo jae lah.Pastu pegi rendam kaki kat air panas yang dah di sediakan.
Gambar tak berapa nak terang tang..tang.maklum lah camera cabuk di tambah lagi cameragirl tak berapa nak terer amik gambar.terpotongssss kepala somi..hahah.Masa ne nak balik dah.Tapi sebelom balik singgah kat pekan ranau jap pekena burger bakar.
Encik somi dan adik-adik nya.Yang hujung baju kaler pink tu jae sepupu mereka.Ceceari apa yang pelik kat gambar ne...Sapa jumpa memang dia terer lah..wahahahahhaa.




Nota Jari Kaki : Nak sambung hutang-hutang blogwalking yang tertangguh semalam.okbaiii

21 comments:

  1. Salam cik..

    rajin cik buat bekpast pepagi..of coz lah suami makan tiga ketoi hehe..kompom sedaplah pau yang cik buat..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam Roha..

      Tak de ah sedap sangat..tp Alhamdulillah...sumai suke...hihihihi

      Delete
  2. Replies
    1. sonang je...tu yang cik tahu buat..

      Delete
  3. Tu kuih pau...ek...sedapnyer...

    ReplyDelete
  4. Pau eh cik puan..sedap2..sya pun tak reti buat ni..pndai..mesti beg merah tu yg plik kan?hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh lah...tapi tak lah terer sangat...
      ehh...bukan...hahhaaa

      Delete
  5. naik cantik je pau cik.... tak kene wap air tu dah kira lulus :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo...kalau tak kene wap air tu kire lulus dah ea....hahahaa...baru pulak cik tahu..kohkohkoh

      Delete
  6. Salam...singgah sini...kalau tak keberatan sudilah join GA saya yer....http://mawarberduri4147.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-afiqah.html..Tq...

    ReplyDelete
  7. Kegemaran saya juga tu pau kukus inti kelapa.!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhh...yekeee..yang ne inti kacang hitam..Tak pe nanti cik try buat inti kelape.mane lah tahu satu hari nanti jumpe DIM boleh buatkan untuk DImsummmmm...hihihi

      Delete
  8. Sebab airtangan isterilah suami makan 3 ketul
    Atau mungkin kecik-kecik tak puas makan satu:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah kak zakie...hihihi
      besar tapak tangan jugak pau cik tu..

      Delete
  9. sedapnya pau nie.....nampak muda ek suami cik puan.......hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahaiii kak sukma....kembang bertingkek-tingkek lah somi cik..hahhaaa

      Delete
  10. Rajin cik sarapan... terus menjadi plak tu..kira terer lah tu...kak ni malar malas mo buat sarapan..weekend jak br ada masa...haha

    ReplyDelete
  11. rajinnye cik puan.. suami cik seksi la.. suruh dia tutop aurat tu sikit eh.. hihihi....

    ReplyDelete
  12. Kira dah terer banget lew tu buat paw...boleh le jual lepas ni hehe......
    Nape boleh sampai baring gitu Cik...dah tu ayaq dia cetek pulak tu... memang eh.....
    Gigih tenung gambaq tu...apa yg pelik yek?

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee