Hari Keluarga Part I

Penulis : Cik Puan Masa : 9:02 AM Comments : 12 Labels :
Assalamualaikum wbt :)

Fuhhhh...Fuhhhh..Fuhhhhh...aiyakkk manyak betol habuk kat blog cik ne.3hari tak berentry..Ada sesiapa yang kisah tak??hewhewhewwwwww....
Banyak sangat cerita cik kumpul-kumpul ne.membuak-buak idea kat kepala hotak cik..Korang layan kan jae lah ek..

*Sila abaikan pemanggang yang antik itu*
Menantu baru dalam famly besar kami.Yang baju biru tu mesti korang kenal kan(siapa tak kenal,buat2 kenal jae lah)yang baju kaler kuning tu husb sepupu cik.Mereka ne antara orang yang bertanggungjawab dalam proses bakar membakar.Ok mereka sedang di buli..hewhewhewwww
*Sila abaikan coklat moist yang tak berapa nak jadik tu*
Kedua-dua biji kek ne adalah air tangan cik sendiri.Haipppppp,bukan tangan cik keluar air atau tangan cik berair tapi kek ne cik buat sondiri.Hahhhhhh percaya tak??percaya tak???mesti korang tak percaya kan..Ellehhhhhhh cakap lah kalau jelesssss :P
Banyak jae kerusi tersusun tapi sumpah tak cukup..Yang ne semua sepupu-sepapat cik yang kecik-kecik jae yang duduk.Ramai giler sepupu sepapat cik yang kecik-kecik..Tu pon tak semua dapat ikut..
Ne makcik kami a.k.a bos besar yang sponser lauk pauk kami.Forever alone kenen sebab husb beliau tak sempat datang...hewhewhewwwww.
Ne aktiviti malam pulak.Yae lah dah kenyang makan-makan kan,kena bakar lemak jugak.Tyme ne team mak-mak yang menguasai gelanggang..Memang lawak pecah perut lah tengok dorang main badminton..
Tepek gambar tukang bebel sat.Esok cik nak cerita kat korang pasal story semalam pulak..
Tungguuuuuuuuuuuuuu.........................................................

12 comments:

  1. wah! bestnya Cik..banyak juga aktiviti sepanjang di kg ya...
    uisk! sedap itu kek kak tgk.. mo minta sikit boleh kah?? haha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. best bah kak atie...kena2 lagi bekumpul famly2 kan..
      buli bah...sini lah kak datang...hihihi

      Delete
  2. wah, macam best je gathering ramai2..
    btw, eda tunggu.. heee

    ReplyDelete
  3. Sedap tu kek! Terliur tengok. Meh la sedekah sikit dekat saya. :D

    ReplyDelete
  4. sukanya tengok gambar yang last sekali,sweet sweet gituu ^_^

    ReplyDelete
  5. wahh syoknye.. buat family day gini kan... cik puan dok buat apa? tlg snap gmbr je ke? ish2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yae...cik tolong snap gambo jae..tolong makan...tolong bebel dan tolong upload kat blog&facebook...kohkoh

      Delete
  6. Ohhhh nakan makan dengan keluarga sendiri yeh....bukan keluarga dia yeh hehe...patut pun ceria sungguh hehe...
    Sedondon nampakkkkk....biluuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yaehhhh....ceria sangat ne...esok nye makan dgn famly dia pulok..hihihi
      TER'sedondon pulok..hahhaaa

      Delete
  7. Lupa lak......pandai buat kek....mcm lazat je tu

    ReplyDelete
  8. Bestnya b'kmpul rmi2 b'sma klrga,,,kmi xda pn event cm ne.Tiap2 thn ke wt???

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee