Selamat Datang TMstreamyx

Penulis : Cik Puan Masa : 1:10 PM Comments : 16 Labels :
Assalamualaikum wbt :)

Alhamdulillah dah install TM streamyx..Lepas ne boleh blogwalking bertingkek-tingkek dah.Tak da alasan lagi..hahhahohohohihihi...Sonang hati dah,boleh tonton running man tanpa tersekat-sekat...phewwwwww.
baiiii...baiiiii lah P1 wimax.Nampak nya sampai di sini jae lah kami menggunakan perkhidmatan anda.Harap-harap TMstreamyx tak buat hal lah...hihihihi



Nota Jari Kaki : Sonang hati bila upload gambar laju jae.

16 comments:

  1. hai cik..
    tulah kan !! kalau dipikirkan nak je cari alternative lain pasal line tenet slow cam siput ni huhu.nak BW pon tak sonang dibuatnya..lagi2 nak upload gambo mau tidor dibuatnya
    macam best je kalau guna TMstreamyx..pas ni boleh BW lelaju ea cik hehe:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha....macam sipot strok kan kak roha....

      Delete
  2. berapa kena caj guna Tm streamyx yea cik puan?

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. ermmm...perkhidmatan p1 die tak bape memuaskan lah ma..

      Delete
  4. Welcomezz to streamyx world. Pas Muz pakai ni mmg takda masalah langsung lah so far... Best sgt. Kalau tak makan hati jer dgn celcom...

    ReplyDelete
  5. Pkai tm dh ea..laju la lpas ni..hihi

    ReplyDelete
  6. wahhhh...jelesss Kak cik.. best lah.. jgn lupa dtg blog kakak 10 kali sehari..haha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaa....ok bah kak atie....cik kasi tambah lagi lah 11kali sehar...rajin2 jak kak atie update entry..

      Delete
  7. td dah komen tp x tau lps ke x..
    hmmm ni sama ker dgn tm unifi?? sbb deqla pakai tm unifi.. tp bila dah pindah ni terpaksa stop guna tm unifi sbb kat sana xde rangkaian.. so sad...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai...yeke..jadi deqla gune ape skunk?

      Delete
    2. rasanya nak guna yg ni la kot.. dari tm gak.. bezanya xde hyyp tv jer la kan...

      Delete
  8. Yey cik dah jadi geng saya nih. Memang puas hati lah saya pakai streamyx ni. :D

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum...cik puan,

    P1 max x ok yer... wahh..pakai streamyx boleh lah selalu terjah blog mselim3 k..heheh

    mselim3

    ReplyDelete
  10. Dah ada benda tu jangan lupa pulak jenguk blog kang asyik tengok Running man je hehe

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee