Wordless Wednesday

Penulis : Cik Puan Masa : 3:03 PM Comments : 15 Labels :
Assalamualaikum wbt :)


Selamat tinggal p1 wimax.Bukan kerana khabar angin yang dah berleluasa kat laman sosial,tapi di sebabkan perkhidmatan yang tak memuaskan di berikan...




Nota Jari Kaki : Guysssss....maaf sebab tak dapat terjah blog kengkawan yang lain.Hanya beberapa blog jae yang sempat cik terjah..Line macam siput kena strok..

15 comments:

  1. pernah guna dan dah serik dah cik... hu hu hu.... sekarang ni setia bersama Celcom Broadband, so far tak ada masalah dan bagus juga coverage-nya...

    ReplyDelete
  2. ramai dah mula anti P1..service teruk..

    ReplyDelete
  3. hahah p1 memang slow pun. coverage tak best. huhu

    ReplyDelete
  4. wahh byk betul P nye.. huhu.. deqla guna tm unifi.. alhamdulillah.. puas hati sgt...

    ReplyDelete
  5. nasib baik kt tmpt niesa xde P1 ni..dh semakin kecoh lak pasal P1..

    ReplyDelete
  6. Ini betul-betul marah ni Cik... sabar dik cari alternatif baru ye...

    ReplyDelete
  7. huhu..saya dah lama x ada broadband...guna mobile internet kemudian buat hotspot guna kat lappy...hehe..dulu saya guna maxis broadband

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum..cik puan,

    pakai line internet apa lepas nie..

    mselim3

    pls: unifi pun ok gak ... tp mahal sikit kan!

    ReplyDelete
  9. Guna yg lebih elok kn cik puan..byaran kena sama dgn perkhidmatan la kn

    ReplyDelete
  10. Memang kena betul2 hentikan lah kan benda ni cik..mmg menipu kan...haha..sabor jak lah..

    ReplyDelete
  11. cik..nasib baik line kena strok je..kalau dead,innalilah lah jawab nyerrr hehe :D

    ReplyDelete
  12. hehe...saya pakai broadband pon laju :)

    ReplyDelete
  13. saya pun dah lama tinggal p1 ni...menyakitkan hati jer servis nyer tu...

    ReplyDelete
  14. Haha...lawaklah cik ni ...siput kena strok...sian tu...haha

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee