Dsgain Kad II

Penulis : Cik Puan Masa : 1:59 PM Comments : 12 Labels :
Assalamualaikum wbt :)

Pooonnn...Ponn......ponnn....Pooonnn.....Tumpang lalu..Tumpang lalu..Cik nak jajah cerita basi ne.Kohkohkoh.harap korang boleh layan lah yae walaupon dah basi dah..
Dah lama cik nak share kat korang,oleh kerana tak da idea dan mood hampir nak kelaut hari ne cik kongsi kat korang jae lah hasil kerja cik bila cik bosan..bosan..bosann...bosan..bosannn...berapa banyak bosan daaaaaaaaaa...
Contoh Kad Ulang Tahun Perkahwinan
Contoh Kad Kahwin
Contoh Kad Aqiqah Dan Cukur Jambul
Contoh Kad Ulang Tahun Kelahiran
Apa pendapat korang??Ada bakat tak cik ne?Ada sesiapa nak tempah tak?ok prasan!ngeeeee
Walaupon tak lah secantik mana dsgain cik ne tapi boleh lah pakai nanti untuk famly-famly kawen kan..Boleh dsgain sendiri dah tak perlu buang banyak bajet keluar..yaeee tak..Okbai

12 comments:

  1. wahhh..cantik bah cik... pandai pula cik mereka kad2 ni...kreatif bah.. boleh tempah nti...:)

    ReplyDelete
  2. wah cantik semua, pandai cik design kad.. :)

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum...cik,

    wahh..kreatif boleh tempah nie...

    mselim3

    ReplyDelete
  4. Cntik cik puan..comey2 je kadnya ni :)

    ReplyDelete
  5. Wahhhhh...cantik !!! creative! !!

    ReplyDelete
  6. cantik.....dulu akak pun ada buat time adik ipar kahwin...buat kad design sendiri jer.....jimat....hihi....

    ReplyDelete
  7. ish.. kenapa la x dari dulu knl cik puan ni..kalo x deqla dah tempah kad kawen dari cik puan jer...hihi..comey la cik.... =)

    ReplyDelete
  8. comey...kalernyer sweet sangat..

    ReplyDelete
  9. Design guna apa tu Cik? kena install software dia yeh?

    ReplyDelete
  10. so kreatif lah cik,..pandai cik design kad2 yang owesome :)
    akak suka tengok kad yang last tu very nice n soft colour..sesuai tuk gegel2 & boboy kan cik hehe..?

    ReplyDelete
  11. cntk2 cik...kreatif.t bla sy da kawen blh la order dgn cik je,,, :)

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee