Setelah 6Tahun Tak Bersua

Penulis : Cik Puan Masa : 10:00 AM Comments : 11 Labels :
Assalamualaiukum wbt :)

Selamat berhari isnin yang penuh dengan kesibukan bagi yang tengah berkerja.Pejam celik...pejam celik tinggal 1hari lagi kita berada di tahun 2013.
Sebelum tu cik nak ucapkan takziah buat Deqla atas pemergian ibunda tercinta.Semoga deqla dan keluarga sentiasa tabah dalam mengharungi dugaan.Al-fatihah...
Ne cerita semalam.Cik hangout dengan kawan masa sekolah cik dulu.Setelah 6tahun kitaorang langsung tak penah jumpa.Lepas jae spm,semua mengorak langkan masing-masing.Ada yang sambung belajar,ada yang terus kawen,ada yang berkerja dan ada jugak yang jadik pengangur berjaya macam cik...hahahhaa
Maaf gambar tak terang..tang..tang..akibat kamera hp yang dah uzur...hohoho
Semalam kami lepak kat mcD sambil mamam icecream+kentang.Banyak cerita yang kitaorang kongsikan,agak kekok a.k.a malu-malu kucim jugak lah bila dah berdepan.Yalah....dah lama tak jumpa,dah lama tak bercerita,usia pon dah semakin meningkat dan semakin matang..Ewahhhhhhh....
Yang kiri dah kawen dah.Ada anak satu,yang kanan tu belom kawen tapi dah ada buah hati dah.Walaupon kejap jae jumpa dorang tapi cik gembira tauuuuuuu....



Nota Jari Kaki : Badan rasa macam lemas jae lah hari ne..Rasa macam nak sakit jae...okbai..

11 comments:

  1. wahh! best bah cik kalau jumpa kawan2 lama ni..msti byk cerita mo dikongsi..hihi

    ReplyDelete
  2. seronokkan dapat jumpa kawan lama...sesekali jumpa borak sesama memang la teringat time dedulu...samala kitew minggu ni badan tak sihat batuk demam bagai...

    ReplyDelete
  3. best laa. lama tak jumpa kawan2 sekolah. time eda free diorang bz dan sebaliknya. Hohoho.. Miss them..

    ReplyDelete
  4. sonok kan cik bila jumpa bestfrand :)
    lelagi dh 6 tahun baru ketemu..of coz bnyak yg nk di kongsikan...

    pi lah telah obat..sblum melarat tu sakit :)

    ReplyDelete
  5. Wah seronoknya jumpa kawan2 lama masa di sekolah! :D

    ReplyDelete
  6. mama last week jumpa bes fren mama yang dah 8 tahun tak jumpa.. mak oiii.. rasa nak nangis... hihi

    Boleh jenguk mama di sini.. Mamaniza.com

    ReplyDelete
  7. Seronok dpt jmpk kawan2 lama kan cik puan..sya dah
    Ama x jmpk kwn2 sekolah dulu..mklumla bz..hehe

    ReplyDelete
  8. Wah..memang best jumpa kawan lama...

    ReplyDelete
  9. wahhh.. seronoknya dapat jumpa kawan2 lama..

    ReplyDelete
  10. Ingat tak berapa ketul aiskerim dibedal tu...
    Maklum le bila dah berjumpa kengkawan ni lupa apa yg masuk dalam mulut haha tak perasan...tu kalau OKjelah hehe

    ReplyDelete
  11. syoknye jumpa kwn2 lama... mesti byk yg disembangkan.. comel la kwn yg berlesung pipit tu.. eh2.. cik la lagi comel.. hahahah... :)

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee