Novel Motivasi WBI

Penulis : Cik Puan Masa : 11:02 AM Comments : 17 Labels :
Assalamualaikum wbt :)

Guysssss....Cik nak promosi kat korang satu novel yang tengah hangat di pasaran.Cehhhhhhhh..Yang mana penulis nya pon tengah hangat jugak.Duda Idaman Melaya(DIM) kateeeeeeee nyeeeeeeee....DIM yang kata macam tu sendiri ea..bukan cik yang pepandai..hahaha
Klik pic tu yae kalau nak order
In shaa Allah cik pon nak beli jugak novel ne.Walaupon dah khatam dah sebenarnya Warkah buat isteri tu.Tapi cik nak yang special dari DIM..nak otograp nya sekali.Boleh tak DIM??hahahhaaa...mengadaaa :P
Sebenarnya cik beli novel ne nak kasi somi cik baca hahhh..Kalau nak suruh baca kat blog tu memang tak lah.Somi cik ne tak suka baca blog,dia suka layan youtube jae..Lagipon novel ne banyak tips-tips berguna untuk suami isteri.Sesuai lah buat pasangan-pasangan sumi isteri dan kengkawan yang bakal mendirikan rumahtangga nanti.

Dannnn...Kalau korang nak tahu.DIM ne pon suka bertengkek-tengkek kat blog cik ne.Cik saja nak bagi tahu korang,motif??saja nak mintak peratian.boleh tak macam tu?kohkohkoh
Orite,bagi yang belom dapatkan novel motivasi boleh dapatkan cepat2 sebelum habis..Jommmmmjommmm pakat reramai beli banyak2..




Nota Jari Kaki : Ppppsssstttttt....Girls yang single minggle nak usha2 DIM,boleh amik hati dia dengan Pau Inti Kelapa ea.Sebab tu pebret DIM..kateeeeenyeeeeeeeee...hahahohohihihuhuh

17 comments:

  1. nak beli jugakla...berapa harganyer ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rm25 jae...berbaloi sangat kan..hihih

      Delete
  2. ahhaha..promosi novel sekali promosi utk abg DIM sekali ya cik.. class! haha..
    ha'ah ada jg tanya hari tu..DIM kata kat Sabah blm ada jual..kena beli on9 dulu..jom ramai2 beli bah....:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaaaa.....DIM tengah cari calon tu..kohkohkoh
      jomm.....beli.harga pun berbaloi kan kak atie..

      Delete
  3. Idea yg baik cik bagi suami baca buku ini.
    Lihat macam mana Abil menjaga isterinya Gee sehingga akhir hayat

    ReplyDelete
    Replies
    1. yae kakzakie...mesti pakse somi bace jugak ne...hihi

      Delete
  4. kozumi x bape minat baca novel sbb tebal sangat mukasuratnya hihih:P

    ReplyDelete
  5. Eloooo..tqqq Cik Puan, tq tq tq tq..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ellowwwwwww....wowwww banyak sangat tq nye tu DIM.. :P

      Delete
  6. Wahhh..macam best je..
    Abak bab mmbaca novel ni kureeeennngggg!!! hihihi

    ReplyDelete
  7. tebal nih, kena tambah power spek nih

    ReplyDelete
  8. bagus untuk pedoman hidup dunia akhirat kan cik :D

    ReplyDelete
  9. InsyaAllah nanti nak beli novel ni, selalu juga pergi blog beliau :)

    ReplyDelete
  10. owhh... kenal sgt2.. mmg ada baca kisah pengorbanan beliau terhadap arwah isteri beliau.. cukup buat org terharu kan.. x sangka masih ada lelaki mcm beliau dlm dunia ni...menarik la buku ni.. rugi ni kalo x dptkan...

    ReplyDelete
  11. Amboi Cikkk...nak jack DIM ke? haha....
    Suka lew DIM tu......kena promote buku dia haha

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee