Happy Birthday Bibie

Penulis : Cik Puan Masa : 11:39 AM Comments : 13 Labels :
Assalamualaikum wbt :)

Entry special ne khas untuk adik ct badariah a.k.a adik bibie.Sebenarnya cik tak penah pon jumpa adik bibie ne.Kitaorang mula-mula kenal kat instagram jae..Mula-mula follow,Like-like jae lah kan.Lepas tu cik nampak id wechat adik ne upload kat insta,so cik pon gatal tangan pegi add...hihihiihih
Tttttaaaadddddddaaaaaaaaaaa........................................
Birthday Girl
Memandangkan hari ne hari ulang tahun adik,so cik nak amik kesempatan nak wish kat blog ne lah(Walaupon mungkin adik tak tahu kakak seorang blogger yang berjaya...kohkohkohoh)

Look outside Its so pleasant,Sun smiling for u,Trees dancing for u,Birds singing for u..Because I requested them..All to wish u..HAPPY BIRTHDAY!!
Nota Jari Kaki : Ne Jae lah yang akak mampu bagi ya dik.... :D

13 comments:

  1. Dari kakak juga Cik untuk adik Badariah selamat ulangtahun kelahiran..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank u sis heheh .. Meh laa add adik di Wechat .. Ni ID adik : ctbadariahjaffar

      Delete
  2. happy birthday buat bibie juge... moga diberkahi Allah sentiasa... =)

    ReplyDelete
  3. Happy birthday bibie.. moga sentiasa diberkati Allah..amin! :)

    ReplyDelete
  4. hai cik..
    hepi besday adik bibie..hepi always..

    ReplyDelete
  5. selamat hari lahir kepada si adik ye,
    salam kenal dari mama...

    Boleh jenguk mama di sini.. Mommy As Blog

    ReplyDelete
  6. Apy belated birthday bt adik cik.... :)

    ReplyDelete
  7. Untung betul adik Biebie ni...ada insan yg ingat... Hepy Bezday Biebie

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee