Cik Bercuti Lagi

Penulis : Cik Puan Masa : 11:17 AM Comments : 10 Labels :
Assalamualaikum wbt :)

Darlinkkkkkkkssssss......Hari ne cik balik kampung tercinta.Nak sambut befday adik cik sambil-sambil tu famly besar cik buat party-party untuk kami sekeluarga.Maklum lah kan dah lama tak kumpul ramai-ramai..Nanti cik share kat korang ea..
Sambil-sambil tu cik nak pogi makan nasi minyak jugak,memandangkan kita somi isteri dapat undangan perkahwinan yang cun melecunnnn...hewhewhewwww..
Apa-apa pon cik mintak ampun sesangat sebab semalam tak sempat nak terjah blog korang satu-satu.maklum lah line siput.Husb cik dah daftar kat TM,tunggu masa jae nak pasang..Cik blogwalking mana yang sempat dulu yae.nanti cik dari kampung cik terjah balik ea.......Janji!



Nota Jari Kaki : Exaited sangat nak balik...yuhuuuuuuuuuuu

10 comments:

  1. wah! bestttnya cik... balik kg lagi... apa pun drive baik2 ya Cik..moga segala urusan balik kg tu di permudahkan... selamat berkenduri2... hehe:)

    ReplyDelete
  2. haha.. wedding card memang cun habis! hati2 blik kg =)

    ReplyDelete
  3. eh cantiknya kad. adkah dalam nye berisi coklat nampak kembung kad tu hehe

    ReplyDelete
  4. amboi kad kawen..lawanye..selamat bercuti di kampung cik!! ^_^

    ReplyDelete
  5. nice lah kad jemputan tu cik..
    muh nak balik kampung yeor cik,ati2 noh!!..semoga selamat sampai kampung,then hepi sokmo jumpa your family ye cik..:)

    ReplyDelete
  6. selamat balik kampung cik puan.....hati -hati yea.......

    ReplyDelete
  7. wahh syok blk kg mkn nasi minyak... byk baju bawak... hihihi.....

    ReplyDelete
  8. sekali pndg igtkan coklat cadbury..2x pndng baru perasan itu kad kahwin...haishh huhu

    ReplyDelete
  9. Mmg le excited balik kg sediri....kan cik...kan ....kan....

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee