Trip To Poring Hot Spring

Penulis : Cik Puan Masa : 2:37 PM Comments : 17 Labels :
Assalamualaikum wbt :)

Darlink...cik mintak maaf sangat-sangat ea sebab tak dapat blogwalking kat blog korang.In Shaa Allah,nanti cik free cik terjah blog korang satu2 yae..

Tapi sebelum tu cik nak story mory kat korang cerita semalam.cerita baru ne,masih freshhh lagi tauu..hihihi.Korang layan jae lah gambar kitaorang sefamly berjimba kat poring semalam yae..





Nota jari kaki : Nak sambung tido jap..Penat masih ada lagi nih..byeeee

17 comments:

  1. nak ikutt!huhuu..best nya cik jalan2,release tension..hehe :)

    ReplyDelete
  2. wah seronoknya.. lanit pun cerah elok jeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hujan jugak tu darlink...seb baik tak ke petang hujan nya..

      Delete
  3. Bestnya kakak tengok. Bila dijaga rapi jadi cantik dan jadi tempat riadah yg menyeronokkan..

    ReplyDelete
  4. Waahhhh bestnye!!! huhuhu..selamat beseronok..

    ReplyDelete
  5. Patut lah senyap..rupanya pigi holiday bah..hehe..
    best jak jalan2 di poring tu cik...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihh....tu lah kan..nda sempat blogwalking...

      Delete
  6. amboi... ramainya.. rombongan ek? hehe. nak ikut...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yae...kserombngan dan sefamly...hihiihh

      Delete
  7. Bestnya cik puan..sya bru sekali ke poring..nyaman je rasanya :D

    ReplyDelete
  8. Bestnyer tempat ni...sesekali pegi tempat gini kan seronok...pemandangannyer pun lawo...

    ReplyDelete
  9. masuk kat sini bayar tak cik puan? nampak menarik jer....

    ReplyDelete
  10. amboii syoknye pegi reramai cam gini kan...

    ReplyDelete
  11. Kira rombongan keluargalah yeh ni.....
    Kolam air panas ke Cik?

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee