Angan-Angan

Penulis : Cik Puan Masa : 6:00 AM Comments : 26 Labels :
Hye ladies and gantleman...
Dah brekpes??Cik dah brekpes mata kat blog kak Roha tadi.Cuci mata jerrrr sambil tadah air liuq..
Psssstttttt...semenjak kitaorang laki bini bizi nak beli rumah semakin exaited cik nak duduk rumah sendiri.Tak sabar nak mendeko rumah sendiri beb.Lagi pon kalau bab-bab mendeko ne kasi kat cik lah.Memang fevret cik tu..kohkohkoh
Living Room - Inahaiqal photo livingroom_inahaiqal2.jpg
Living room curtain photo curtain_green.jpg

Tadi godek-godek google cari dsgain langsir.Ne lah contoh-contoh langsir fevret cik..Lawaaaa tak..Lawaaaa tak..In shaa Allah ada rumah sendiri nanti nak jahit langsir sendiri(Opppsssssss...untuk pengetahuan mak-mak,cik sebenarnya ada kursus menjahit.Cuma malas dan rajin jerrr yang membezakan..ahahhha)
Angan-angan kitaorang laki bini.kohkohkoh..Doa-doakan cik ya semoga angan-angan cik laki bini tercapai jugak.Tak salah kan kalau cik beranagan.Yelah,cik ne bukannya selalu berangan..Tapi tu lah,kalau cik dah berangan bukan main lagi,rasa macam dunia ne cik yang punyaaaaaaaaaaaaaaa...hahahhaa.



Nota Jari Kaki : Nanti cik blogwalking ea.Nak temankan somi pegi jumpa pemaju jap..papaiiiiii :D

26 comments:

  1. kalo langsir . sy prefer no. 3 kot..hehe..
    kalo bilik tu y purple nmpk cantik dan kemas .y no 2 tu ok gak . pink. comel.hehe..

    suke ati je mengomen..hehe..btw , nice! selamat mendeko!. =)

    ReplyDelete
  2. dila tak suka sangat langsir beralun-alun macam ombak tu... dah cik pandai menjahit, cik design sendiri je la.. buat lain dari orang lain.. :)

    ReplyDelete
  3. cantik2 langsirnye cik..hihi..

    ReplyDelete
  4. seronok angan2 ni...hhee... hebat juga kalau jahit langsir macam tu

    ReplyDelete
  5. ya kaler purple tu lawa lah cik. hihi selamat mendeko tehee :D

    ReplyDelete
  6. semoga tercapailah angan2 tu...memang cantik...pilih jelah mane satu idaman kalbu

    ReplyDelete
  7. seronok kalau ada rumah sendiri kan, boleh hias rumah sesuka hati. moga semua angan-angan cik dan suami tercapai..
    boleh lah minta ajar cik menjahit ni hehe :)

    ReplyDelete
  8. cik..tak sabo akak nak nengok deko2 umah baru cik tau ! cantik2 lah design langsir yg cik dok angan2 tu..akak pon bekenan jugak.. simple kan but nice kan!..

    deco bilik yg kaler ungu tu menawan hati akak..so sweet :)

    ReplyDelete
  9. eksaited kan dpt rumah sendiri...mcm2 kono mo buat deco....selamat menjahit kain langsir..hehe

    ReplyDelete
  10. InsyAllah, sampai masanya nanti dapat la menDeko rumah tu..

    ReplyDelete
  11. Kakak pun suka tengok gambar-gambar macam ini Cik.
    Dlm hati tu nak buat utk rumah sendiri tapi angan-angan ajelah kalau kakak ni Cik.

    ReplyDelete
  12. excited nya dia.. smoga urusan d permudahkn.. amin ^^

    ReplyDelete
  13. semuanya cantik....nanti akak ke sabah boleh ler singgah di rumah cik puan....hihi

    ReplyDelete
  14. Masuk bab2 nie, saya x masuk campur... Hehe

    ReplyDelete
  15. cantik hasil deko yg cik godek tu.. owh dah nak beli rumah eh.. kat mana tu cik??

    ReplyDelete
  16. saye pon kalo blh nk ade umh sndiri sbb sukeeeeeeeeee sgt bab deko2 ni.. haha

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum dan salam singgah sini Cik Puan...bab langsir Diana suka yang pict no4,tapi nak warna pink...lau untuk bilik pulak suka yang no2...pink jgk...hehe...semoga tercapai impian Cik Puan untuk memiliki rumah sendiri,..amin..kita pun nak jgk punya rumah sendiri..hehe..

    ReplyDelete
  18. Salam cik akak mai sini...2 3 hari ni membizi sampai lupa nak jengah sini...datang terus jamu mata n sempat berangan ngan langsir cik nih..hamboi srmua lelawa nih...nak jugok...tak sabo nak nengok deko2 umah cik nanti...

    ReplyDelete
  19. kalau langsir, nik berkenan yang last tu.. cantik...

    ReplyDelete
  20. cantiknyee..suka bedroom yang second tu. Nisa suka yg simple tapi stail. Hihi. done follow here.

    ReplyDelete
  21. lawa2 belakeeeee la cik oii!!
    mesti semangat cik nak menghias rumah nanti kan ^_^

    ReplyDelete
  22. Wah...banyaknya pilihan...x tahu nak pilih mana...haha

    ReplyDelete
  23. lawa-lawa semua cikk... suka kak tengok....InsyaAllah impian cik akan terlaksana nti..amin!.. boleh kak dtg beraya rumah cik nti dengan c pae...haha

    ReplyDelete
  24. Bab deko-m'deko ne serhkn ja pd pmpn.mmg kta ska mdeko ne lbh2 lg deko ikt wana kgmrn kn cik?pa pn,smga angn2 cik laki bini da uma sndri tcpai hdknya.InsyaAllah..Aamiin..

    ReplyDelete
  25. Ayut tang deco mmg tutup buku tido.hahaha....

    ReplyDelete
  26. Okje suka yg simple jer.... tak suka yg beropol bagai tu....Hehe...mmg le antara malas dan rajin....antara nak atau pun tak nak....hehe
    Best tau nak duk rumah sendiri ni....

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee