Nuffnang Oh Nuffnang!

Penulis : Cik Puan Masa : 12:43 PM Comments : 20 Labels :

Woooowww...semua bizi cerita pasal BR1M.Kemain senyum lebar korang.Jangan lupa ucap syukur tau..
Mesin kat atm pon muntah-muntah duit,apa tak nya dari semalam tak rehat..
Tapi.....hari ne cik tanak cerita pasal br1m.Cik nak cerita pasal nuffnang cik ne.Berapa hri ne tak da BE langsung.Bukan beberapa hari jae,dah berapa minggu nuffnang cik sonyap jae...kenapa ek?
Ntah apa problem nuffnang ne.Dah balik-balik dah cik hantar ticket,tapi tetap takda hasil nya.
Kekadang jeles jugak cik bila kak mia dan ayut dah nak cashout nuffnang..Yang cik ne ntah lah bila baru dapat cash out...sobssssssssssss...



Nota Jari Kaki : Haiiiiii lah nuffnang.Jangan sampai cik berubah hati kat engko ek..

20 comments:

  1. sabar.. rezeki msng2.. nt ade la 2 rezeki cik... =)

    ReplyDelete
  2. Haha..sama jg kita ni cikk...nuffnang tu sllu sunyi..bosan menunggu...haha..

    ReplyDelete
  3. sabar.
    nuffnang tengah cari blog yang sesuai tu..

    ReplyDelete
  4. in shaa Allah...ade rezeki cik nanti...^_^

    ReplyDelete
  5. Sabar CikPuan...belum rezeki tu. In sha Allah tak lama lagi adalah rezeki CikPuan tu :D

    Done klik2

    ReplyDelete
  6. Oh samalah. Sunyi je nuff ni

    ReplyDelete
  7. hehe..sy punya nuffnang pun xtaw ape cte..
    xpe2..sabar ye..=)

    ReplyDelete
  8. bunda lagilah...kadang bunda buat dek jer..malas nak mengharap sangat..

    ReplyDelete
  9. Saya baru lagi terlibat dalam dunia blogging, saya tengok ramai letak iklan Nuffnag, say apon daftar jugak dan letak banner Nuffnag.. Dah nak masuk dua bulan dah blogging dapat lah RM0.25... Boleh dapat duit betul ke dengan Nuffnag ni?

    ReplyDelete
  10. sama lah, cikji last dpt BE bln 12 haritu, sadisssss

    ReplyDelete
  11. sabar ja lah cik, saya pun lama tdk dpt BE..

    ReplyDelete
  12. sama ler dengan akak...cpuv dah lama tak menjengah..yang ada cpc jer......

    ReplyDelete
  13. pasal brim tuu.. zara pkai voucher lg masi tuu.. xda update pkai akaun. nuffnang plak.. xpena cashout lagi.. hikhik

    ReplyDelete
  14. ehh.. baru jer deqla citer psl nuffnang... hihi.. mcm berjanji plaks... hihi... deqla pun ciput jer tu cik.. tp alhamdulillah ... cik pun tunggu nanti adalah tu.. deqla ni lagi la mana penah cash out.. haha.. br1m? hmmm.. lom dpt lagi laa... tunggu yg berperingkat bayor guna bocer tu.. huhuhu...

    ReplyDelete
  15. saya pun, xpernah cashout nuffnang lagi hihii. sabor je lah

    ReplyDelete
  16. Belum ada rezeki tu namanya Cik....sabau bebanyak yek hehe...

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee