Kemaskan Harta Karun

Penulis : Cik Puan Masa : 12:03 PM Comments : 27 Labels :
Semalam plan nak cabut gigi terpaksa kensel.Kemain ramai orang,tak sanggup cik nak tunggu sampai ke petang.Maklum lah kan klinik baru beroperasi selepas bercuti CNY bebaru ne..
Sambil-sambil husb pegi Tm,cik amik kesempatan singgah kat kedai Rm2 beli benda ne.Sebenar nya dah lama cik idamkan benda ne.Walaupon harga nya tak sampai pon Rm10 tapi ntah napa susah sangat nak beli..
Boleh lah sumbat harta karun ne dalam bag tu.Selama ne susah sangat nak cari.Bila nak guna baru sebok bongkar sana bongkar sini.Tanya somi mana mascara,eyeliner mana.Padahal somi mana pakai benda ne...kohkohkoh
Yang ne belom semua ne..Dah nama nya pompuan kansss.Tapi jangan pelis lah yae,brand cik campur-campur.Cik beli ikut sedap hati jae..
Okaiiii...dah tersusun rapi.Opppssssssss....clip bubbly notes sebagai perhiasan tu mamazir yang kasi tahun lalu.Comei kansss...penyeri bag makeup cik..hikhikhik

27 comments:

  1. pas ni jgn sepah2 gi...nnti susah nak cari..hhee

    ReplyDelete
  2. hahaha.. sama lah kita cik.. mcm2 brand ada..camapur2 ikut suka hati...hihi
    sudah kemas lah nampaknya..:)

    ReplyDelete
  3. wahwah.. beg makeup ikut tema cny nampak.. hikhik.. merah2 gituuu

    ReplyDelete
  4. Barulah kemas sikit kan. Kakak pun kadang2 berterabur juga dalam handbag tu..huhu

    ReplyDelete
  5. sma la kta cik...akk pn da lma nk bli bag kcl 2 smpn alat2 solek tp ntah law ada duit lbh xt'fkir nk bli pn.hehehehe...skrg alt2 mekap smpn dlm beg tgn ja...Merah jg va yg jd idmn kalbu :)

    ReplyDelete
  6. oklertu dah kemas... tapi masalahnyer kalau akak dah belipun tak kemas2pun lagi...

    ReplyDelete
  7. salam. comel ja warnanya..pink hee

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum...

    wahh.. byk nyer harta karun..heheh

    mselim3

    ReplyDelete
  9. senang hati harta karun dah tersusun kemas hehe

    ReplyDelete
  10. comelnye beg mekap..
    kite pkai beg mekap yg kdai rm2 pnye gak.. hihi

    ReplyDelete
  11. banyaknya harta karun cik :), saya pun dah lama mau beli beg mcm tu tapi tertangguh ja hehe :)

    ReplyDelete
  12. waa waa..banyak makeup cik ni..suka2..hehee

    ReplyDelete
  13. his his akak dah bayangkan dah..yg cik skrang ni dok kemam kapas lepas cabut gigi :)
    alasan je kott..gamai orang cikkk..ngaku jew.. cik takut cabut gigi kannn hehe..:P

    ReplyDelete
  14. wahhh banyaknya ..itu barangan make up ke ?

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  15. bila tengok cik kemas nih akak pun nak kemas gak
    kemain bersepah beg mekap akak tuh...

    ReplyDelete
  16. merah menyala beg.. heee.. lipstik merah menyala mcm ni kompem ada tu kan.. hahahaha..

    ReplyDelete
  17. Wah!!! harta karun terbaik la....haha

    ReplyDelete
  18. baru la pmpn kemas kemas cam ni heee comei jer :)

    ReplyDelete
  19. Assalam...
    Memang berguna beg macam tu...bukan jer boley letak mekup...letak .pin tudung..ubat2 spt minyak angin..vicks n putik kapas baby pun boleh....
    Kan ada mcm2 saiz...bunda pun ada...

    ReplyDelete
  20. Huhu, merahnya makngah..
    Alaa, beli je cik janji sesuai dengan kita..kn?

    ReplyDelete
  21. Waahhhh. kemas kan ada benda tu... :)

    ReplyDelete
  22. Sajalah tukan nak ambik hati mak .....pegi kelip love from kl tu kat bag mekap baru dia...hik hik...sayang cik hehe...
    pssst....cik okje lagi le hancuq....tak de mekap complete mcm tu berus mekap besau tu lagiah tak de.....
    mcm mak andam yek....

    ReplyDelete
  23. ayyo...serius x tipu...beg mekap hmpir same ngan bby dina....hikhikhik...tp dina wrna pink!girly la kenkononnye.....=P

    ReplyDelete
  24. kalo da pmpuan khan??hihihi...baby dina pon mummy belikan dah!da la lbh kurang ngan cik puan...^_^...pink...girly la kenkononnye,,,hikhik

    ReplyDelete
  25. dila pun rasa nak kena beli jugak la cik.. bedak kompak selalu lupa letak mana. hahaha

    ReplyDelete
  26. Ingt hrta karun mne td..haha..dh kmas dh.sng la lpas ni...xyah dh suami pening jgk nk tlg carik.hihijj

    ReplyDelete
  27. nanti kemas² mesti terabur balik..selalu je jadi camtu =__='..comel make up case tu :)

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee