Terima Kasih Sahabat

Penulis : Cik Puan Masa : 6:00 AM Comments : 25 Labels :
Fuhhhhh....2hari sonyap tanpa entry.Tapi Alhamdulillah semalam marathon cik terjah blog korang.
Semenjak cik join segmen ne semakin meningkat juga lah traffic blog cik.Alhamdulillah terima kasih sangat-sangat kat Abak dan Mama yang telah menganjurkan segmen dan pencarian bloglist.Semoga ukhwa persahabatan kita berpanjangan.Dan cik harap sangat dapat jumpa rakan alam maya cik satu hari nanti..
Terima kasih buat follower-follower cik yang comei-comei..yang baik-baik..yang macho-macho sebab sudi juga follow blog cikai ne.In shaa Allah cik akan balas kunjungan yae,tapi kekadang ada sesetengah blog yang tak dapat nak terjah sebab takjumpa link blog kat mana :'(
Sebahgian kawan-kawan baru yang pestaim singgah kat blog cik.Maceh korang..Salam kenal dari cik tauuuuuu...

25 comments:

  1. singgah dipagi jumaat...dah lama follow sini hehe

    ReplyDelete
  2. cik bila agak2 kita boleh berjumpa???

    ReplyDelete
  3. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah Cik.... Nampknya segmen Abak anjur hmpir mncapai objektif....heheh.. Abak truskan smpai 28 Februari.. tq promote Cik !!

    ReplyDelete
  5. Harapnya ukhuwah yg terjalin memberi manfaat bersama Cik..

    ReplyDelete
  6. selamat pagi !! hohoho.. klebihan join segmen/ga mmg mmuaskn hati.. hehhe. insyallah, angka ni pasti akan btambah dan terus btmbh kelak.. ^^

    ReplyDelete
  7. Salam kenal juga cikk...eh!... wah .. tahniah cik.. mudah2an ukhuwah yg terjalin berpanjangan....amin! :)
    best dpt kawan2 alam maya ni

    ReplyDelete
  8. adoii cik..akak tak join lah pulak GA yg mana buat tu hari..kalau tak kompom traffic blog jammd hehe

    ReplyDelete
  9. bgos2.. ade kemajuan.. hihi

    ReplyDelete
  10. hehe. seronok lak cik kann =) hehe. buat masa ni ecah xjoin mana2 segmen. tssk tssk

    ReplyDelete
  11. cik buat la ga....ct nk tmpang jd sponsor...hehehehehe.....

    ReplyDelete
  12. shark tambh lagi follwer baru kt cni :)

    ReplyDelete
  13. Tahniah Cik....dah kaya followers nampaknya...hehe....pas le kat OKje sikit weyh.....Betul tu cik kadang tu bila join segmen mmg akan menaikkan followers dan trafik kita

    ReplyDelete
  14. pin pin!!!.. mama datang.... patut lah mama tersedak, ada orang cite pasal mama lah...

    ReplyDelete
  15. wak pon nk salam jumaat jugakk., ahhKKs

    ReplyDelete
  16. Tahniah, moga terus maju jaya..

    ReplyDelete
  17. InsyaAllah...Aamiin.yap,smga ukhwh kta semua kkl till jannah.law nk jmpa rkn2 alam maya,kna wt p;jumpaanla.hehehehe

    ReplyDelete
  18. teringin nya nak jumpa cik!! ^_^

    ReplyDelete
  19. dah lama giler cikji xjoin segmen. tingin tapi asik membizi jerrr hukhuk

    ReplyDelete
  20. salam..walau x selalu dpt bw tp semoga ukhuwah kita tetap terjalin..

    ReplyDelete
  21. First time masuk blog Cik ni.. pinky pinky sama mcm blog kita jugak n_n insyaAllah kalau ada rezeki nnt semuaaa pun boleh jumpa! Mesti best kan? xD

    ReplyDelete
  22. wahh makin ramai followers dia.. dah jadi blogger hebak.. hihih..

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee