Keyword Minggu Ini

Penulis : Cik Puan Masa : 1:24 PM Comments : 15 Labels :
Keyword tentang kemaskini BR1M 3.0 banyak bertengkek kat blog cik.dan masih ada lagi yang masih bertanya tentang BR1M kat cik.Tapi sayangggggg seribu kali sayang bagi yang belom kemaskini BR1M kat online.Anda sudah terlambat sebab...................................
TARIKH AKHIR PENDAFTARAN/KEMAS KINI BR1M 2014 PADA 31 JANUARI 2014
Sekarang dah 3 Feb..jadi maknan nya dah tutup lah yae.Apa-apa pon kalau korang ada pertanyaan tentang BR1M3.0 ne korang rujuk lah kat LHDN berdekan dengat tempat korang yae...

15 comments:

  1. Wah...hehehehehehhe...BR1M,meletop Cik...hehe

    ReplyDelete
  2. uinaaaa.. yg keyword no 1 tu ngeri jugak cik...hahaha..
    BRIM tengah panas skrg.. tu yg jadi carian hot....:)

    ReplyDelete
  3. okje rasalah cik.... cik kena apply kerja dengan LHDNlah alang alang depa dah familiar dengan Cik punya blog.... masyukkkkk...hehe

    ReplyDelete
  4. ramai orang cari BR1M ni cik... *_^

    ReplyDelete
  5. pehal keyword ptama tu ?? mcm2.. hehe..

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum...

    wahh.. byk keyword brim masuk ke blog nie kan..

    mselim3

    ReplyDelete
  7. 2la...da ttp pn.sapa yg blm isi 2,melepasla... ;)

    ReplyDelete
  8. br1m dah nak kuar duit baru nak sebok tanya ... haish ... melepaslah tuh jwpnya .

    ReplyDelete
  9. dah tutup dah,yg trlmbat tak da rezeki la...cik! miss you!! hehee ^__^

    ReplyDelete
  10. Wah semua pakat tanya pasal br1m ya.. :D

    ReplyDelete
  11. hamboi kemain banyak keyword brim dia...keyword 1st tu kemainkan...

    ReplyDelete
  12. mmg hot la citer psl br1m.. smua nak tau lulus ke x...yg xde akaun bank pun dpt.. jgn risau.. heee

    ReplyDelete
  13. Br1m...mlas cite cik..hohoho.blh gitu?:p

    ReplyDelete
  14. Keyword yg paling atas tu keyword panas.. Haha

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee