Sofwatul Amani

Penulis : Cik Puan Masa : 9:41 AM Comments : 24 Labels :

Semalam bizi sangat cik.Tengah malam baru sempat habiskan hutang-hutang blogwalking.Dan blogwalking punya blogwalking.Terbaca pulak entry kat blog Adilla.
Adik sofwatul amani di lahirkan dengan keadaan usus di luar.Besar sungguh ujian Allah buat mereka.Semoga mereka tabah melaluinya.Bagi yang nak menyumbang,boleh lah masukkan dalam no acc kat atas tu yae.Sama-sama kita meringankan beban mereka in shaa Allah.Sama-sama kita doakan semoga adik sofwatul amani sihat walafiat dan dapat menjalani hidup seperti adik-adik yang lain..
Nak baca cerita selanjutnya?Klik sini.



Nota Jari Kaki : Bagi yang ade lemah jantung jangan buka link tu..

24 comments:

  1. Allah hu robbi... betul Cik besarnya ujian Allah berikan.
    Moga anak ini dapat dibantu secepat mungkin.

    ReplyDelete
  2. sedih bila baca cerita adik ni... hu hu hu...

    ReplyDelete
  3. subhanallah..moga mereka tabah dalam menghadapi ujian hebat ini, rahsia allah.

    ReplyDelete
  4. dila nangis masa baca pasal adik ni.. semoga membesar dengan sihat macam anak-anak lain..

    p/s : cik, sofwatul amani.. tajuk cik buat awani.. tu channel kat astro.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. opssss....orite dah betulkan...
      tq dila.. :)

      Delete
  5. semuga Allah melindungi adik ini...

    ReplyDelete
  6. Ya Allah.. semoga kluarga Sofwatul ni tabah ngan ujian ni..

    ReplyDelete
  7. Ya allah kesiannyer..akak nak konngsi kat fb yer cik...

    ReplyDelete
  8. semoga ada hikmah di sebalik ujian yg di berikan..

    ReplyDelete
  9. kesiannye kat baby ni..
    ='(

    ReplyDelete
  10. ya Allah kesiannya.. bagi yg berkemampuan bolehlah kongsikan rezeki yg Allah bg tu pada anak ini.. bagi yg tidak, sama2lah mendoakan anak ini sembuh & dpt melalui kehidupan yg normal seperti org lain.. aamiin..

    ReplyDelete
  11. sedihnyalah hai..semoga dilindungi allah

    ReplyDelete
  12. kesiannya.. besar betul dugaan Allah tuu kan.. semoga Adik Sofwatul sentiasa sihat dan dirahmati Allah.,. Aamin. :D

    ReplyDelete
  13. semoga dipermudahkan oleh Allah untuk adik ni :')

    ReplyDelete
  14. Besarnya dugaan kedua ibu bapa bayi ni......semoga mereka tabah menghadapinya dan semoga anak ini cepat sembuh.....

    ReplyDelete
  15. Allahu Akbar..sedihnya.. In Shaa Allah... sama2 doakan

    ReplyDelete
  16. salam kenal .. berjalan-jalan dari blog Abil.

    ReplyDelete
  17. Allahuakbar... moga Allah permudahkan urusan memberikan rawatan kepada adik ni... sedihnya...

    ReplyDelete
  18. Ujian Allah buat bayi ni dan keluarga . semoga tabah .

    ReplyDelete
  19. Ya Allah! sedih nya cikk....moga baby ini kuat...
    sama2 lah kita membantu..:)

    ReplyDelete
  20. semoga keluarga ini tabah hadapi semuanya......

    ReplyDelete
  21. semoga dapat perlindungan dari allah. saya dapat sedekahkan doa jee. :)

    ReplyDelete
  22. Bsr sggh ujian yg mnimpa klrga adk kcl Amani ne..Moga sumanya slmt dn bek2 shja.InsyaAllah..

    ReplyDelete
  23. Semoga adik tu kuat dan sihat.insya Allah...mogs keluarga trus sabar dgn ujian yg dtg..moga Allah permudahkan segalanya.Amin

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee