Jom Jalan-Jalan

Penulis : Cik Puan Masa : 6:00 AM Comments : 15 Labels :
Psssttttttt....sebenar nya cik jelous bila baca entry kak mia yang bizi balik kampung.deqla dan eda pon memasing cuti beberapa hari ne.Rasa sonyap jae dunia alam maya ne.Phewwww....nasib baik korang cuti beberapa hari jae.Kalau tak poreber alone lah cik..Yang mamazir nya jangan cakap lah,cuti-cuti cenggini kompom blog pon cuti.Mesti makan besooooow lah tue :P
Dak mirza sorang ne lagi dah brapa hari dah sonyap tanpa khabar berita,blog nya pon tak dapat bukak dah :'(
Nasib baik jugak lah Kak izzah,kak lizz,abak,kak roha dan kak atie ada.Tak jugak bosan bila baca entry-entry meraka..Dan terubat jugak hati ne sikit bila cik termasuk dalam bloglist mama..Maceh mama :D (Termenari-nari cik macam gambar kat atas tu kohkohkoh)
Korang plan nak ke mana hari ne??Hari ne plan cik mula-mula nak pegi semporna dulu breakpes,lepas tu nak pegi  lahad datu dan fly kat johor baharu,singgah sebentar makan kat Pekan Nenas lepas tu sambung perjalanan pegi kelantan pulak.hahhhhh...Jauh tak perjalanan cik..Jauh tak..Cik jenjalan kat semua tempat tu dalam beberapa jam sahaja tauuuu.Cik tak gunakan kapal terbang mahupon jet peribadi.Cik cuma blogswimming jae macam duyung kat bawah ne..hahhah
Hahhhhhh...nak join??jommmmmmm..blogswimming reramai.. :D

15 comments:

  1. Wahhhhh!!! suka sngat2 Cik... terima kasih... nak blogswimming jugak...hehhehehehhe...

    ^________________________^ <3

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum cik puan.. slmt pagi. ^^ happy weekend.

    ReplyDelete
  3. cm btl ya cik...hehehehe
    ampr nk suh sggh kt tmpt kak Izzah ne td nk ikt blik g semporna.Da lma xg kg...

    ReplyDelete
  4. hamboi come sungguh gegirl tu joget tau...wah memang jauh tu perjalanannnyer tu...selamat bercooootiii...akak rehat2 kat penang jer...

    ReplyDelete
  5. wah, comey la budak atas ni menari :)
    jom --> http://annamariana1989.blogspot.com/2014/02/kini-aku-kembali-ke-dunia-blogger.html

    ReplyDelete
  6. mlm ni plan nk bakar2 aym ngn family..
    xmo jln2.. hihi

    ReplyDelete
  7. amboi gedik betul menari begitu tu... haha.. kelakar... mama bz dengan kek cik, ni baru dapat rehat..

    ReplyDelete
  8. ni sdg blog swimming ler ni . byr hutang . dah bebebrapa hari tak jengah rumah mrk ...

    ReplyDelete
  9. Salam singgah, cutenya gambar2 tu ;)

    ReplyDelete
  10. Bunda kan ada ...bunda tak balik kampung...cuma sabtu ritu anak2 bawa bunda jalan2 ..makan2 kat lua...ialah dh 2 3 hari lepas asek masak utk diorang je kan...

    ReplyDelete
  11. ahhaha.... adoi! cik... betul kah ni?? amboiii melampau lerr tu klu singgah Lahad Datu tak bagitau...hahaa..klu ndak, boleh merasa kek harijadi kak yg Kulingku belikan...haha...

    ReplyDelete
  12. hahaha cikji kemain excited bila baca part nk mai kelate, terus terbyg nk belanja nasi kerabu, sekali blogswimming ler ekekeke

    ReplyDelete
  13. uiss..cik jauh tu pi bercuti,akak nk tumpang kat sirip boleh hehe :D

    a'ahlah CNY niii..sonyap jew tanpa n3..huhu smua dok bercuti ermm :)

    ReplyDelete
  14. psst...... tak makan besooo pun.... makan ala kadar jer hehe....
    hish dah katanya papa zir ada, berani nak melayan blog tak hengat dunia?

    ReplyDelete
  15. seksi ikan duyung tu.. kohkohkohkoh.. amboihhh smpt sebut2 nama deqla.. ni hah dah muncul..cuti 4 hari jer,. bkn 4 minggu pun..heeee..deqla x nak la blogswiming.. x reti berenang..

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee