Maaf....

Penulis : Cik Puan Masa : 5:04 PM Comments : 15 Labels :
Maaf...hari ne lambat cik up entry.Semalaman cik tak dapat tido,sebab gigi sakit..Fuhhhh rasa nak hantak jak pipi ne kat bunga kaktus yang berduri tu..
Masok hari ne,dah tiga hari cik sakit gigi.Macam-macam petua cik buat,kumur dengan air garam sudah,barus gigi sudah,kumur dengan listerine sudah,minum ubat tahan sakit sudah.Tapi masih sakit jugak.Semalam,nasib baik somi cuti,dapat juga kejutkan somi tengah malam buta minta tolong sapukan minyak cap kapak kat pipi ne.Rasa sakit nya naik sampai ke mata tauuu...


Nota Jari Kaki : Maaf,cik terlambat blogwalking rini :)

15 comments:

  1. wah...skt gigi ne mmg skt la lbh2 lg law da skt nya nek ke kpala...cbt ja cik sng cite ;)

    ReplyDelete
  2. Orang kata sakit gigi memang tak boleh tahan...tengok org sakit gigi sampai bengkak2 pipi..huhu
    alhamdulillah belum pernah sakit gigi lagi

    ReplyDelete
  3. arap cik cpt smbuh..
    kalo saket gg ni mg smpai ke mental saketnye..
    rase nk mrh org je.. haha

    ReplyDelete
  4. Alahaiii.. kesian cik puan. Kalo dah reda sakit tu better jmpa dktr minta cabut, k. Masa holiday ni pun zara xdpt on9 sgt n lmbt jg update entty..hahakss..

    ReplyDelete
  5. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  6. alaa ciannye cik puan sakit gigi..
    errr tp myk cap kpk sapu kat pipi??
    mmg pedihnye sampai ke mata la :P

    get well soon ya cik puan :)

    ReplyDelete
  7. uiss..akak tak sangup cik oii..ngadap sakit gigi ni..seksa dibuatnya..serba tak kena...pi cabut jew cik :)

    ReplyDelete
  8. aduiii... Kak mmg fobia ni klu sakit gigi Cik.. klu mmg gigi tu sdh rosak baik cabut jak cik.. nanti pasang gigi palsu...hahaha....

    ReplyDelete
  9. sakit gigi kalau menyerang memang errrmmm..... tak tertanggung sakitnya

    ReplyDelete
  10. sama laa kita.. tp eda sempat ag holiday even saket. hee...
    ggi berlubang rasanya kat hujung tu, tah bila nak pegi dentist tah..

    ReplyDelete
  11. Allahu Rabbi... Abak doakan agar cepat sembuh.. Abak pun pnah sakit gigi macam tu..last2 guna colgate plax jer..Alhamdulillah..tahan la..hehehe

    ReplyDelete
  12. Amboi....mmg manja sungguh ler.....minyak cap kapak buh kat pipi pun suh cik abe yg sapu....alah bila lagi nak bermanja yek cik ...sok sok kalau dah ada anak, susah nak dapat peluang bermanja hehe

    ReplyDelete
  13. sabar cik, nanti p klinik gigi ya :)

    ReplyDelete
  14. huhh.. seksa sungguh nak menahan sakit gigi tu... amboihhh... nak sapu minyak angin pun sampai kejut laki.. hahahhaa..

    ReplyDelete
  15. Sakit gg klu dtg kpla skali kot pening...huhuhu..sabar ye cik...bt hapus dosa2x kecil...

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee