Entry Penghargaan

Penulis : Cik Puan Masa : 10:22 AM Comments : 19 Labels :

Sebenar nya dah lama cik nak buat entry penghargaan buat sahabat yang rajin sangat tinggalkan komen kat blog cik ne.Walaupon blog cik tak pemes mana,walaupon penulisan cik berterabur dan membosankan,walaupon entry cik rojak ikot suka hati jae nak taip apa,walaupon kadang cik timbul kadang cik tenggelam,walaupon..walaupon...walauponnnnnnnnnn..Korang tetap jenguk blog cik ne.Terharu cik!Terharu sesangat lagi-lagi dah 4 tahun cik berkecipung dalam dunia blogger ne dah ramai cik kenal.Korang memang oh some! tauuuuuuuuuuuuuu............
Thank You,Terima Kasih,谢谢,감사합니다,شكرا,salamat,धन्यवाद,σας ευχαριστώ Buat :
Mereka lah penyeri blog cik..Terima kasih sangat-sangat tau!!!!!!!!Sayang korang sangat-sangat..
Dan nama-nama di atas cik kekalkan dalam blog list cik.Kecuali....hahhhhhh ada kecuali nya tau..Kecuali korang dah deactive blog korang selama 3bulan berturut-turut tanpa sebab baru lah cik remove..kohkohkoh.Agak-agak korang sanggup tak deactive blog korang?Mesti tak sanggup kan...kan...kan...





Nota Jari Kaki : Plan nak kasi hadiah..In shaa Allah tunggu bila ada rezeki lebih yae :)

19 comments:

  1. so sweet.....thanks dear.....

    ReplyDelete
  2. ahahha.... salamat pok....TQ jugak cik... kenal Cik di alam maya mcm tapi rasanya mcm sudah lama kenal...sayanggg cikk juga..haha

    ReplyDelete
  3. aik ?? ada nama zara kat situuu laa.. heheh.. sama2 cik.. cik pon rajin ke blog zara.. saling kunjung mgunjungi ni mgeratkn ikatan sesama blogger.. even kita hnya d alam maya ni.. insyallah.. ada rezeki.. bole jmpa kat luar.. ^^

    ReplyDelete
  4. huwaaa.. x sangguplah ai nak deactive apa lagi delete blog ai.. manyak syg woo... terima kasih jugak utk cik sbb cik pun sudi singgah, jengok, komen, blog deqla.. nk hug u ketat2.. meh2... mmuahhh.. hihi...

    ReplyDelete
  5. Cik kita dah kawan lama dah, mestilah farah singgah sini tak kira apa pun, cik senyap ke tak ke, farah tetap singgah sini sebab persahabatan kita...dari mula2 farah kahwin sampai dah ada Ash, cik tetap kawan Farah... click Laneige Nuff satu...

    ReplyDelete
  6. ada jugak nama miza,sobs!sobs!
    terharu..hehee
    makaseh jugak cik selalu singgah blog miza :)

    ReplyDelete
  7. uwahh nama akak tercalun leer..thanks yer cik.nak wat camner cik oii dah memang favorite sangat bab mengomen ni kann..sambil tu letak jejak untuk di jejaki hehe..bak kata pepata pujanga..sambil menyelam minum ayaq sekali..tak gitew cik ! :)

    ReplyDelete
  8. wawww bila la den nak masuk list nihh hehe

    ReplyDelete
  9. xde name...sbb baru lg kenal blog cik..da pon blogslist kn cik....tp xpe....happy blogging cik...hehehe...

    ReplyDelete
  10. Tahniah semua yg tersenarai..... :D

    ReplyDelete
  11. yeah! tak sangka masuk list jugak. terharu laa cik, padahal kekadang je bw sini.
    Hehehe, thanks cik :))))

    ReplyDelete
  12. Tahniah yg tersenarai ...
    Lya singgah sini & Follow

    ReplyDelete
  13. Nma akk pn da.kmbg kmpis hdng akak skjp jdinya..hehehe tengs cik.cik pn sdi komen blog akak jg :)

    ReplyDelete
  14. hentak kaki sebab nama ecah xda. sobsob. haha.. joking je. smoga cik puan terus berkecimpung dalam arena blog ni sampai lah tua..hihik

    ReplyDelete
  15. comel gila gif format tu..

    ReplyDelete
  16. xsanggup saya nak deaktifkan blog. sah jatuh cinta nih hihi

    ReplyDelete
  17. Tq cik..tetibe hsppy ader ysng sudi bg penghargaan cam ni...moga sahabat msya kita makin utuh walopon x pernah jumpa..

    ReplyDelete
  18. alamak ada nama kite lah, hikhihk tenkiu

    ReplyDelete
  19. Wah pandai ek cik ambik hati semua kaum hehe....
    Tq cik...okje pun sama nak ucap tq kat cik jugak sebab tak pernah jemu komen blog okje....sesama support katanya hehe....

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee