Cik Yang Malu

Penulis : Cik Puan Masa : 10:14 AM Comments : 16 Labels :


Gusyyyy...ada yang setat keja hari ne?Selamat menjalankan tugas..Yang bercuti??selamat berlenggang-lenggang kangkung kat shopping mall..kihkihkih
Kreatif kan :D
Mesti korang jugak ada tonton anugerah meletop semalam kan.Cik kompom lah,jangan tanya..Tapi cik tak berkenan sangat tengok dsgain baju kaler pink tu.Bukan yang power rangers tu ek :D.
Semalam kitaorang sefamly tonton meletop,cik pulak yang malu tengok nealofa pakai baju tu.Malu beb dengar komen orang laki..Alahiiii..dalam hati cik "tukar lah baju tu cepat...tukarlahhhh...tukarlahhh"




Nota Jari Kaki : Pssstttttt....hari ne nak blogwalking habis-habisan kat Segmen yang cik ikut bebaru tu.

16 comments:

  1. Selamat berhujung minggu cik Puan......tak tengo anugerah tu semalam tapi nampak baju neelofa yang mcm swimming suit tu, ramai blogger cite pasal baju tu yg rasanya agak tidak sesuai langsung......huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2lah tu kak...aduiiiii..terkepit-kepit bah dia semalam..

      Delete
  2. akak pon cik..tak berapa nak berkenan sangat baju yg frist nelofa pakai..:)
    selamat BW cik..penat singgah dulu umah akak minum air ! hehe :D

    ReplyDelete
  3. dila pun tengok jugak.. sampai dila cakap dekat suami... "cantik" sangat baju neelofa pakai, cantik lagi kalau tak pakai baju terus... hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kan Adilla...same jugak macam tak pakai baju kan..

      Delete
  4. xda plak kak izzah tgk anugerah 2 tp pnh tgk pic ne dlm fb smlm...ingtkn editan semata-mata saja.upanya Neelofa btl2 pkai bju ne.Mmg mmalukn sbb sendattt sgt

    ReplyDelete
  5. tengok anugrah ni tapi tak perasan plak bila dia pakai baju ni..
    tapi cam lawak je..hohoho
    tak sesuai >_<

    ReplyDelete
  6. Salam singgah sini pasal anugerah meletop tu memang bagus kalau sapa x tengok diawalanya sebab dialah buat spoiled... selamat BW sampai lebam.. :)

    ReplyDelete
  7. hehehe...fesyen designer nie minat sangat dengan citer2 kartun nie kot...tu yg dia reka...sian neelofa !!mangsa fesyen !memang betul2 meletops...ahaks

    ReplyDelete
  8. xtgk...tp juz tgk org dlm fb dok ckp2 n ngate2...adoi...nseb x tgk...=)

    ReplyDelete
  9. hahaha... Kak ndak tertengok sbb rumah mamak kak ndakda Astro..tapi tgk komen2 org mmg mcm teruk jak baju c neelofa ni bah... sabor jak lah..mangsa fesyen lagi...haha

    ReplyDelete
  10. Fuhhh!!!! teringat zaman2 kanak dulu slalu tngok drgon ball...hahahaha... comel je nelofa ni

    ReplyDelete
  11. entah apa2... kot yer pun disuruh pakai baju tu, tgk la jugak pesen baju tu.. ketat mcm tu deqla yg tgk pun tau malu ! huh

    ReplyDelete
  12. Hehe ingat yg Power Rangers tu...betullah cik....nampak body ek Nelofa tu...sebab apa jadi seksi gitu? Sebab kilat dia tu kot

    ReplyDelete

  13. Segan plak tengok ye...hahaha

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee