Ada Bizi Sikit Maaaaaaaa

Penulis : Cik Puan Masa : 5:15 PM Comments : 12 Labels :
Assalamualaikum wbt :)


Haiyakkkkk...kak atie manyak lindu ka sama cik??Hahahhahaa...Ampun tuanku.cik lambat blogwalking ada bizi sikit maaaaa..hihiihh
Ne lah punca kebizian cik tadi.Tu pon kalau korang prasan lah ada perubahan kat situ..Sambil-sambil tu cik tambah satu tab 'Aboutme'.Yae lah,mana lah tahu ada yang baru nak berkenal-kenalan dengan cik ne kan.Deqla,Mamazir, dah berapa tahun kenal cik tak payah lah baca 'about me' tu yae,buat ponat korang jae :D
Dan sambil-sambil tu cik kemaskan contec card untuk cik deqla kita yang cute miuttttt nee..Hahhhh deqla.Ada suka kaaaa??cekomen...cekomen...hihihihi.




Nota Jari Kaki : Ramai yang minta cik dsgainkan contec card untuk korang kan.Cik boleh jae tapi kena ikut turn yae darlinksss sekalian.Dan sesiapa yang berminat tu cecepat..cecepat lah PM cik kat Wechat yae (ID Cik_Puan90) bagi yang takda Wechat..Inbox jae kat facebook cik...

12 comments:

  1. perasanla da p'ubhn...mkin maju ya cik :)

    ReplyDelete
  2. comel je design cik ni.. =)

    ReplyDelete
  3. Bz yang membawa kepada perubahan...:D

    ReplyDelete
  4. Kakak ingatkan busy urusan pejabat yg melambak sebab dah nak cuti CNY ni..

    ReplyDelete
  5. menarik ti cik.. :) lawa, buatkan mama lah..

    ReplyDelete
  6. ya Allah... ternganga sat deqla masok entri ni tau cik... terkezut apsal pulok ada muka deqla situ.. hahahahaha... comey laaaa.... opkos ler suka kan... mekaceh cik... syg cik ketat2 la camnih... xnk longgar2 dah... hahaha...

    p/s: cik reti x camne nk tukor nama kat google? deqla dah xnk guna manjew tu.. nak tukor norumara...sbb diri ni dah makin tuo.. segan aih nak manje2 lagi.. hahahahhaa...kalo reti rojer deqla eh.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaa...tu lah deqla tak prasan cik curi pic deqla :D
      tapi kurang lah detail tu..cik nak letak no tepon takut pulak...
      google+?hahaha...cik pon tak reti deqla oii...cik tak penah edit2 google plus tu...kohkohkoh

      Delete
  7. Wow bisnes semakin berkembang nampaknya sekarang ni...hehe tahniah cik...masyuk jugak dpd OKje ni, hampeh pun tak dak!

    ReplyDelete
  8. Nak add cik la...hihihi..saje nak menyibuk dlm contact :)

    ReplyDelete
  9. Nak add cik la...hihihi..saje nak menyibuk dlm contact :)

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee