Segmen : Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah

Penulis : Cik Puan Masa : 10:53 PM Comments : 103 Labels :
Assalamualaikum wbt :)

Tadi masa blogwalkin ternampak pulak segmen ne.Jadi dengan sepantas kilat nya cik join.Cik nak support satu segmen rakan blogger.Jadiiiiiiiiii....jom ramai-ramai kita memeriahkan segmen abak ne.
Klik banner kalau nak join
Tujuan cik ikot segmen ne tak lain tak bukan nak tambah kenalan kat alam maya ne.Lagi..lagi cik nak tambah kenalan kat bloglist cik tu(Cik pilih random jak tau)Jadiiiiiii...apa tunggu lagi.Jom kenal-kenal.Semoga ukhuwah persahabatn kita di dunia alam maya ne berkekalan..



Nota Jari Kaki : Salam kenal cik ucapkan pada yang baru pertama kali singgah kat blog cik ne.Jangan sogan nak tegur cik,cik tak makan orang :P

103 comments:

  1. wahhh ! dah maju dah nie...bagus2 azie sokong dari tepi cik puan...ok!!

    ReplyDelete
  2. wah.. bersegmen cik... gud luck ye cik puan... :)

    ReplyDelete
  3. dila pun join jugak segmen tu.. hehe.. :D

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah,terima kasih sangat2 sebab akak sudi sokong Abak..
    Semoga ukhuwah kita diredai Allah.. In Shaa Allah...
    Jom kita follow dan blogwalking :
    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum dan salam singgah sini dari segmen yang sama...semoga berjaya Cik Puan...salam kenal yer dari Diana.

    ReplyDelete
  6. Dari segmen yg sama dik...

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  7. Salam singgah bw dari segmen yg sama.. saya follow sini ye.. salam ukhwah.. :)

    http://www.khirkhalid.com/2014/01/ramaikan-follower-raikan-ukhwah.html

    ReplyDelete
  8. salam ukhwah & slmt bersegmen...

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  19. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  20. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  22. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  23. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  24. singgah dari segmen yang sama :) jom follow jom ;)

    http://iloveyoumamat.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  25. datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan...

    http://www.bubblynotes.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  26. dari segmen yang same..
    http://thesilentfreezesoul.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html
    follow sini..

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum. Abe Kie datang singgah dari
    segmen yang sama... dan follow sini... salam
    perkenalan... happy blogging ye...

    http://jukdin.blogspot.com/2014/01/segmen-
    ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  28. jalan jalan cari kawan..hehe..
    dari segmen sama. mai la singgah blog ceq plak..hee

    ReplyDelete
  29. hai hana dari segmen yang sama...mari singgah sini dan follow....salam perkenalan
    http://fiesyasayangawak.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  30. ayu dtg dari segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  31. Hai.. Salam perkenalan :) Dari segmen yang sama dan saya follow awak. Mind follow me back ? :D http://wanruswaniee.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  32. HYE.. slm pknln, ,, done follow .. :) sy dtg dri segmen yg sme.. cant u follow back? nice blog dear :)

    http://iynalieyanadira.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  33. salam ukhwah . datang drp segmen yg sama ...

    ReplyDelete
  34. Salam ukhwah... dtg dr segmen yg sama...

    ReplyDelete
  35. dila follow sini..follow me back :)

    ReplyDelete
  36. Salam kenal. Singgah sini dan follow dari segmen Abak. Keep blogging ya? ;)
    http://assignmentcscrazil.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  37. salam..singgah dari segmen yang sama..jemput follow blog saya..:)
    http://ummiaisys.blogspot.kr/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  38. Assalamualaikum dan salam singgah sini dari segmen yang sama...sDone follow..salam kenal yer dari MasZie.

    ReplyDelete
  39. Salam.. Jie dtg dari segmen sama..
    http://www.jiesusanos.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  40. Assalamualaikum.. singgah dari segmen sama... mayra follow sini yer.. jemput jalan2 ke blog mayra.. ^^, http://mayrahazim.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  41. Assalamualaikum..Singgah dari segmen yg sama.Jemput singgah ke blog.. salam ukhuwah :)
    done follow :)

    http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  42. Assalamualaikum..hey, dtg singgah dari segmen yang sama..
    jom join segmen/ GA yang lain jugak

    I) http://hello-dylavella.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

    ii) http://hello-dylavella.blogspot.com/2014/01/first-giveaway-by-che-dyla.html

    ReplyDelete
  43. salam sinngah dari segmen yg sma ..mari follow pula :)
    http://cikalyea.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  44. Salam, miss dari segmen yang sama ^^

    Isi tabung.

    http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-jadi-rakan-blogger-miss.html Jom join :3

    ReplyDelete
  45. Join juga... dah follow http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  46. Assalamualaikum awak,Selamat berkenalan. Saya datang dari segmen yang sama "ramaikan follower, raikan ukhuwah" Jom kenal-kenal. Jom follow saya...

    Singgah disini : -

    http://mohdyunus89.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  47. assalam. datang dari segmen yang sama dan follow. jom follow back =)

    http://mimiefarid.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  48. waaa... looks like I'm late... so many people been ere already... :D
    btw... better late than never, salam kenalan Cik Puan :D...

    ReplyDelete
  49. 611. Done follow dari segmen y sama

    ReplyDelete
  50. dtg dari segmen yg sama..done follow :)

    ReplyDelete
  51. Assalamualaikum!!! Saya membalas kunjungan cik puan niiii. Ni kompius ni, nak panggil cik ka, puan? Huhuhuu follow sini juge ;)

    ReplyDelete
  52. i follow u.. ^_^... Follow me back ^_^..
    salam kenalan...

    http://mie-jf-video.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html#gpluscomments

    ReplyDelete
  53. i follow u.. ^_^... Follow me back ^_^..
    salam kenalan semua...

    http://mie-jf-video.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html#gpluscomments

    ReplyDelete
  54. salam ukhuwah..
    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    follow done.
    all the best.

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  55. Done follow :-)
    http://www.adimavitaminshop.blogspot.com/2014/01/segmenramaikan-follower-raikan-cinta.html

    ReplyDelete
  56. selamat bersegmen ^_^ datang dari segmen yang sama ^_^

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  57. selamat bersegmen ^_^ all the best
    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  58. hai :) singgah sini. done follow. PLEASE followback yaa :D ain blogger baruu !! mengharapkan followers dan readers. please yaa.. followback :D.. thankyou !! mucho :*

    From : http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  59. Dtg dr segmen yg sama...good luck

    http://rabiabiz79.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  60. selamat menjalani segmen,, wish luck.. im belogisammm

    ReplyDelete
  61. singgah..datang dari segmen yang sama & dah follow :)

    http://kasihalurpoda.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  62. salam :D
    Datang membalas kunjungan dan follow back
    Good luck too :3

    ReplyDelete
  63. Salam ukhwah dari segmen yang sama......;-)

    http://cikna136.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhwah.html

    ReplyDelete
  64. assalamualaikum cik puan..
    salam ukhuwah..
    kte dah follow sini jugak..tq

    ReplyDelete
  65. saya datang balas kunjungan . done follow.

    http://farahannur.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  66. TERIMA KASIH KORANGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!! :D :D :D

    ReplyDelete
  67. Salam Ukhuwah..
    Singgah sini dari segmen yang sama..
    Follow Done..All the best yaa... :)

    http://sotskirt.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  68. membalas kunjungan dari segmen yang sama.. terima kasih singgah dan follow.. follow di sini juga.. all the best untuk segmen ini.. :D

    ReplyDelete
  69. salam kenal Cik Puan...terima kasih atas kunjungan...done follow

    ReplyDelete
  70. salam singgah...dari segment yg sama #647

    http://wanmaruzen.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  71. Singgah dari segmen yang sama... All the best!

    ReplyDelete
  72. Dari segmen sama . balas kunjungan anda :)
    http://ohmysecondblog.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html
    http://ohthrillers.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  73. salam, saya dtg singgah dr segmen yg sama. Plus dh followed awak jugak. Sy newbie, kalau sudi jengok2 blog saya ye :)
    http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikah-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  74. Datang dari segmen yang sama ..
    Mira dah follow awak jugak :)
    Jemput datang ke blog Mira ^^
    http://gadizspectacles.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  75. Datang dr seqmen yg sama ...
    http://jombercontest.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  76. Datang dr seqmen yg sama ...
    http://jombercontest.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  77. datang dari segmen yang sama......thanks sudi singgah blog saya.... =)

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  78. balas kunjungan dan follow sini :) good luck

    ReplyDelete
  79. datang balas kunjungan..salam ukhuwah

    Sertai Segmen Jom Beramah Mesra
    Sambil berkenal-kenalan, peserta bakal memenangi hadiah.
    Menawarkan hadiah:
    Tafsir pimpinan Ar Rahman kepada pengertian Al Quran, Jam tangan 2x, Dress & Fridge magnet 2x.
    Jom meriahkan bersama! Jemput join :)

    ReplyDelete
  80. #660
    assalamualaikum..
    salam ukhuwah fillah...
    syasya datang dari segmen yang sama...
    done follow awak... ^_^

    http://sya-syasweet.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  81. Singgah kat sini dari segmen yang sama :) Hana Follow sini If belum follow :)

    http://justforfund.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  82. datang dari segmen yang sama ^^

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhwah.html

    salam ukhwah ye ^^

    ReplyDelete
  83. tira datang dari segmen yang sama . nak jemput nie join sgmen simple tira . :)

    http://itsmetira.blogspot.com/2014/02/segmen-pencarian-bloglist-bulan-march.html

    ReplyDelete
  84. tira datang dari segmen yang sama . nak jemput nie join sgmen simple tira . :)

    http://itsmetira.blogspot.com/2014/02/segmen-pencarian-bloglist-bulan-march.html

    ReplyDelete
  85. All the best :)
    Dari segmen yg sama

    ReplyDelete
  86. datang singgah sini dari segmen yg sama....

    ReplyDelete
  87. salam perkenalan......
    pun dr segmen yg sama....

    http://mydiary-nunu.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  88. Assalamualaikum..
    Salam Ukhuwah..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  89. Assalamualaikum...singgah dari segmen yg sama...follow sini...mengeratkan ikatan ukhwah..

    http://myra-zone.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhwah.html

    ReplyDelete
  90. assalamualikum, cik ziza dari segmen yang sama... good luck

    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

    ReplyDelete
  91. Assalamualaikum...
    Salam Ukhwah Fillah ..
    Balas Kunjungan Di Sini ..
    Selamat Bersegmen

    ReplyDelete
  92. Salam ukhwah. Dtg dari segmen yg sama ☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/02/ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  93. kita berbalas kunjungan kat sini.salam kenal cik puan :)

    ReplyDelete
  94. salam... mia singgah dari segmen yang sama..

    http://www.mialiana.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee