Keyword Pilihan Minggu Ini

Penulis : Cik Puan Masa : 11:49 AM Comments : 19 Labels :
Assalamualaikum wbt :)

Ehhhemmm...ehemmmm....cik agak tertarik dengan keyword untuk minggu ne.
Ikan besar terjumpa di sandakan??mungkin ada yang pernah nampak gambar yang dah tersebar kat facebook kan.Cik tak pasti sejauh mana kesahsihan nya.Yang cik tahu keyword tu muncul kat blog cik di sebabkan entry cik yang ini.
Nama nya ikan mola-mola ataupon ikan matahari.Ikan ne di temui di kampung forest sandakan.Ikan yang tidak mempunyai ekor,dan sememang nya mempunyai saiz yang besar.Dalam gambar ne tak berapa jelas bentuk ikan ne kan..Meh jenguk gambar kat bawah..
See...ikan ne memang besar kan.Cuma mungkin jarang di temui lah,cik pon tak penah jumpa dan belom sempat lagi nak berkenal-kenalan dengan spesis dan kaum kerabat ikan mola-mola ne..hahhaa.Orite,tu jae lah info yang cik tahu setakat ne..Okbai


Nota Jari Kaki : Pssstttt...nampak nya keyword lucah masih lagi menguasai gelanggang.Taubat-taubal lah weiiiiii...!

19 comments:

  1. besarrrrrrrrrrrr ikan ni..
    kalo blh mkn thn setaon.. hihi

    ReplyDelete
  2. jarang nampak ikan ni..nampak cam pelik ja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang jarang sangat nak jumpe ikan ne...sebab ikan ne bile nak berjemur je naik kat permukaan air...tu lah name nye ikan matahari..

      Delete
  3. Keyword ni kadang entah apa-apa kan Cik. Kalau setakat ikan besar ok juga tapi yg lain-lain tu menakutkan aje..

    Kalau kita dapat ikan tu makan setahun tak habis Cik hihi...

    ReplyDelete
  4. Memula nak gelak keyword kentut paling wangi tuh haha klako tau...besar ikan tu yek ngeri lak nengok duk ngan sebelah mamat penyelam tuh...

    ReplyDelete
  5. carian keyword "kentut paling wangi" tuh mmg winrar. hahaha... tp yg aku pelik tu, amende la cari "cara haram bersetubuh". x paham aku.

    ReplyDelete
  6. salam cik..adoeh kak intan duk gelak tgk keywords yg dioarg cr..pelik juga kan org yg mencari nih..ada ka taip camtu cari kat tenet..adoeh..tapi yg ikan tu memang besau kan cik

    ReplyDelete
  7. Salam kenal dan follow.
    Pertama kali singgah ke blog ni :D

    ReplyDelete
  8. df tgk kat tiwtter td. besar kott. huhu

    ReplyDelete
  9. Subhanallah.... Allahu Akbar.. Maha Suci Allah...

    ReplyDelete
  10. kentut paling wangi?... hihiihih
    besar tu ikannya...

    ReplyDelete
  11. Besarnya ikan?ada ke kntut yg wangi..ngeh2...

    ReplyDelete
  12. uiks! besar juga ikan tu cik..takut plak tgk..huhu..
    aiks! byk juga keyword lucah tu cik...ahaha..sabar jak lah!

    ReplyDelete
  13. haha...yang paling best tu keyword kentut paling wangi!
    Ikan mola mola ...mmg tak pernah dengar...tak de ekor yeh?

    ReplyDelete
  14. Allahuakbar.. besarnya ikan...

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee