Hari Pertama Di Sekolah

Penulis : Cik Puan Masa : 6:49 PM Comments : 15 Labels :
Assalamualaikum wbt :)


Hari pertama ke sekolah.banyak sangat cerita lucu,ada adik-adik kita yang menangis,ada yang takut,ada yang nak balik rumah,ada suka dan ada jugak yang terkencing dalam seluar.Hahahhaaa....macam-macam.Tapi lain pula ceritanya dengan adik-adik ne..cik jumpa kat facebook oh!media pagi tadi..
Hahhahaha.....Alahaiiiii.....yang ne baru hari pertama ke sekolah dah tersepit kat bangku.Belom lagi hari ke 2,3,4,5,6,7,8,9,10,duaploh...tigaploh pat.Cik fikir..punya fikir...punya fikir..punya fikir tak habis-habis fikir.Macam mana adik-adik ne boleh tersepit kat bangku ek..kompius cik.Hyper sangat kut..huahuahuaaa
adoiiiiilahh....macam-macam style duduk.Tak sakit blakang ka dik oiiiiiiiiiiii....geleng-gelng kepala ja cikgu korang.balik-balik sapu minyak cap kapak ja kat kepala melayan kerenah korang..CikJi adakah anak murid anda cenggini????hahhahahaa
Bagaimana pula dengan encik lembu ne?Adakah disebabkan encik lembu ne terlalu hyper jugak??kohkohkoh
Ehhhehhh....encik meowwwww pon tersepit jugak.Tapi ne benda biasa lah kan..Siapa ada bela kucim kira perkara biasa lah tu kan.Kucim-kucim ne pon terlalu hyper jugak,lompat sana..lompat sini..panjat sana panjat sini...hahhh dah tersepit cenggini baru diam *padan muka*
Yang ne cik taknak komen lebey-lebey lah..Korang piki lah sendiri..Cik dah tak mampu dah nak tahan ketawa.Geli hati cik sangat..Hahahahhaaaaaa....okbai! :D

15 comments:

  1. hahaa..orang yang dah besar pun tersepit jugak, :D

    ReplyDelete
  2. haha, lawak pecah panggung ni.. hihihi

    ReplyDelete
  3. Hahaha!! Ada saja perangainya. Adohai tak kurang jugak yang lain2 yang tersepit tu.. Kahkah.. Kesian.. >.<

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Agak...agak...Dim mase kecik cenggini tak??hahha

      Delete
  5. Assalammualaikum...

    hahaha macam ada kerenah budak3 nie kan.. kalau orang dewasa mesti nak imbau masa dulu2 tersepit masa zaman sekolah agaknya..

    mselim3

    ReplyDelete
  6. haha.. lawakla.. mcm2 ragam bebudak sklh di ari pertama.. kelakar je

    ReplyDelete
  7. yg last tuh, dia tgh imbas kembali zaman darjah 1 dia kot. hehehe...

    ReplyDelete
  8. Tulah tu nampak gak kat FB gambau gambau tu..... hehe..lebih excited kot.... Tak delah risau sebab binatang pun lebih excited jugak...hehe
    Yang tak menahannya...abg polis pun sama over hehe

    ReplyDelete
  9. hahahaha....adoeh ..nak gelak pon ya..kesian pon ya..macam macam peel

    ReplyDelete
  10. trending awal persekolahan ler...kelakar pulak...

    ReplyDelete
  11. ahhaha...ada2 jak kan.. yg budak2 masuk kepala di kerusi tu tahan lagi..ini yg 'bapa budak' tu apa kes?? ahhaa...
    ndak tau lah mcm mana bila Pae sekolah nti...haha

    ReplyDelete
  12. hahahaha.. mcm pakat2 lak nak tersepit kerusi... haihh mcm2 ragam bebudak sekrg...

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee