Ikhtiar

Penulis : Cik Puan Masa : 9:47 AM Comments : 15 Labels :
Assalamualaikum wbt :)

Salam jumaat guys...
Alhamdulillah 4januari bebaru tu encik husb amik lesen motor dan 8januari dah keluar lesen.Ne salah satu ikhtiar jugak bila minyak dah naik harga.Skuter ne sebenar nya somi cik dah beli lama dah masa kami dah nak kawen,tapi jarang di gunakan.Selalu kami laki bini guna masa round2 bandar jae lah.Sebab kereta memang susah nak dapat parking,jadi terpaksa guna skuter ne..
See,khusyuk sangat encik somi kilatkan skuternya.Semangat lah kata kan,dah dapat lesen baru tu yang semangat dia nak bawa g keja siap kilatkan lagi awal-awal.Yang 'L' kat depan tu cik yang tolong lekatkan..Nak 10 kali jugak kami laki bini lekat,cabut,lekat,cabut,atas,bawah,tepi semua tak sesuai.Last-last lekat kat tepi tu.Tapi nampak macam tak sesuai lah kedudukan nya.Lantak lah janji orang nampak..hahahah!
Tapi hajat tak kesampaian lah hari ne sebab hujan tak henti dari subuh tadi..Cancel lah dia bawa skuter tambahan lagi jalan ke tempat kerja nya tu mak aihh...Allah jae yang tahu..
Nampak tu lubang jalan kemain besar dan dalam.Boleh di katakan sepanjang jalan tempat encik somi pegi keja tu jalan dia memang teruk.Tambahan musim hujan,memang susah lah nak nampak lubang tu.Teringat entry kakzakie.Tak lama,tak berroda lah kereta kalau jalan macam ne.Terpaksa cari ikthiar lain lagi kalau macam ne.Agak-agak sanggup tak kakzakie naik kuda pegi keja??ihhihihhh

15 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee