Bekalan Elektrik Terputus

Penulis : Cik Puan Masa : 6:32 AM Comments : 18 Labels :
Assalamualaikum wbt :)

Maaf....maaf..maaf....cik tak dapat nak blogwalking seharian semalam.Dah tengah-tengah malam baru terkejar-kejar ke blog korang tu pon tak habis lagi.Nanti cik sambung lepas entry ne...
Ne lah punca nya..Seluruh sabah terpaksa terputus bekalan elektrik.Terasa macam cik duduk kat kampung pulak bila 11jam tak da elektrik.Untung lah,mak-mak tak payah susah2 masak ada jugak alasan kannn.....hahahha.Terutama nya cik lah.Sonang hati sikit bila masak maggie kari 2minit.Tak sampai 5minit cik kat dapur..hahhaoohohhihiih..
Bila wifi tak da,tapi lappy masih bernyawa..Tetiba menyala pulak mentol kat kepala cik.Terfikir jugak cik dari mana datang nya mentol tu padahal letrik tak da..Kompius jap(ok merapu)
Dan ne lah hasil nya..Sempat jugak dsgain kad untuk tatapan korang.Nama tu cik buat-buat jae lah.Tetiba keluar kat kepala hotak cik dengan cahaya mentol tadi tu..hahhahah.Amcam dsgain cik??bagi komen yang membina phelissss....kohkohkoh.Perasan dsgainer jap!



Nota Jari Kaki : Slow-slow cik blogwalking ea.Cik nak g kenduri jap...hihihih

18 comments:

  1. it s ok cik :) ..yang best nya walau takde ' tenaga ' pon still ada ' cahaya ' untuk inventive satu kad yang so sweet macam lolipop,sesuai dengan tema baby gegel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yae...untuk bakal baby gegel lah tu...kohkohkoh

      Delete
  2. sweet kalernyer akak suka...cuma tarikh, masa & tempat tu tukar putih lagi nampak koy..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah..tak bape jelas kan kak lizz...orite nanti cik tukarkan..

      Delete
  3. Samalah.....ingatkan nak bw lunch time semalam, tengok2 letrik takda sampai petang. Boss suruh balik awal sebab tak dapat nak buat apa2....hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak mia...untung lah balik awal kan..kalau d sandakan ne 11 jam tak hidup letrik...

      Delete
  4. isk! memang tensen kan semalam tu cik.. kmi di rumah jam 7.30pm bgtu baru karan btl2 stabil...kepanasan c pa'e...masak maggie juga utk makan malam, gara2 gelap..haha
    uiks! cantik design kad tu... nama utk bakal baby tu??? hihi..insyaAllah ya cik...:)

    ReplyDelete
  5. uish.. ssh nye kalo xde letrik.. huhukk..

    smpat lg design ye.. cantek pink + blue..

    ReplyDelete
  6. cik serius comel gila kad tu..wuhuhuu!!pink gitu!

    ReplyDelete
  7. kelmarin di Keningau dekat 4 jam tiada elektrik.. pandai cik design kad tu cantik :)

    ReplyDelete
  8. Eiii eiii, cute sangat lah kad tu! :D Boleh apa jadi designer untuk sesiapa, untuk cik sendiri nanti pon best jugak! :)

    ReplyDelete
  9. kt tmpt sy ne xmti elektrik pn,,,btw,cumil kad 2.pndi design :)

    ReplyDelete
  10. mama pun tengah dalam blogwalking ni, rasa nak patah tulang belakang, maklum ler 3 hari tak jenguk blog, semua entri auto publish..

    ReplyDelete
  11. patut ler .....kalau elektrik tak der susah jugak....nak masak pun susah....

    ReplyDelete
  12. Allahu Rabbi.. biasa la tu kak.. dugaan2..

    ReplyDelete
  13. aduh duh.. deqla kompius gak dari mana dtgnya mentol kat kepala cik tu..kohkoh.. comey aih design dia... :)

    ReplyDelete
  14. Sempat lg mendesign kan....dlm xde2x elrktrik tu... :)

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee