Keep Calm And Balik Kampung

Penulis : Cik Puan Masa : 8:40 AM Comments : 17 Labels :
Assalamualaikum wbt :)


Ne cerita semalam punya.Tapi sesaja ceritakan hari ne,nak kasi telan liur dulu korang pepagi ne dengan cuaca yang sejok ne..kohkohkoh.
Bila asyik nampak iklan kat tv,mesti nak cuba jugak kan.Pengaruh iklan kat tv lah kohkohkoh.Lagi-lagi bila tekak dah separu abad dah tak melantak kfc ne(padahal baru jae pon)Asyik makan Maggie 2minit jae tanda malas nak duk dapur lama-lama kan kak atie..hahahaha
Kitaorang pon oder lah combo A tu..Cik kasi 3bintang jae lah dari 5bintang daia(ewahhhh ingat ne MLM ka)ENtah lah tekak cik tak berkenan sangat dengan golden wrap ne.Tapiiiiiiiiiiii....Habis jugak,Tak elok membazir..hahahha
Ehemmmm...Nampak pic di atas mesti korang tahu kan apa maksud cik.Alahhhhh tak lama pon cik kat kampung..Tinggalkan air liur jae lepas tu balik lah.Jadi...korang tolong tengok-tengokkan blog usang cik ne aaa.Sesapa yang ada datang blog cik ne sila tinggalkan link yae..Takut nanti ada yang tak terbalas kunjungan,nanti ada pulak yang merajuk..hahahaohohohihihihi.


Nota Jari Kaki : Yang ada dalam bloglist cik...nak tinggalkan link pon boleh jugak.Kalau taknak pon tak pa jugak..Cik kan wajib terjah korang jugak...hahahihihohoho

17 comments:

  1. Cik nk blik kg ya???wah,,,aty2 kt sna ya???kimslm dgn klrga ^__^

    ReplyDelete
  2. selamat pulang ke kampung... hihi

    ReplyDelete
  3. Kalau anak-anak yg suka chicken-chicken ni Cik.
    Eh... balik kg tak jauh ye. Apa ada di kg? walau sekejap ole-ole kg tetap ada kan:)

    ReplyDelete
  4. Hehehhehe... terliur la nampk gmbar tu....slamat pulang Cik,hati2...moga slalu ceria ^___^

    ReplyDelete
  5. ala.. nk try mkn gak tp xsmpt lg nk g kfc.. huhu

    ReplyDelete
  6. mmg terliuq dah akak cik oiii..menatap seketul ayam KFC ni..:)
    samat balik kampung noh..hati2 dijalan raya..semoga slmat sampai..:)

    ReplyDelete
  7. Semoga bergembira di kampung cik puan....:D

    ReplyDelete
  8. golden wrap tu sedap tak cik, sebab last year beli tak sedap...wah cik nak balik kampung bestnya...

    ReplyDelete
  9. wahhh..mengasi baliur kah tu Cik... mentang2 lah menu kami lunch ni sup ayam+ikan goreng jak...hahaha.. oh! yg golden wrap tu baba c pae suka lah cik..klu kak ndak seberapa jg berkenan di tekak...haha..lagi suka snack plate biasa jak..
    selamat balik kg cik... hati2 driving ok...:)

    ReplyDelete
  10. maknanya tak berapa sedap lah ye.. malas lah nak cuba kalau macam tu..hehehe

    ReplyDelete
  11. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  12. dah pernah rasa nih. seda juga. saya pulak nak bagi 4 bintang. hihihi saya letak cik kat bloglist dekat blog saya yang satu lagi khas untuk pengujung kat blog i . hihi :)

    ReplyDelete
  13. Cik balik kg ea....ok..slmt bercuti di kg yer ...

    ReplyDelete
  14. x berkenanlah deqla...x terliur pun...huhuhu... sdp ker ??? padan la x nmpk cik, blk kg rupanya...

    ReplyDelete
  15. Betullah Cik iklan ni mmg bikin terliur kita nak cubakan....Tak sedap ke? Baru teringin nak cuba mcm dappppp je ..... rasa macamana? Macam ayam percik? ayam madu?

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee