Dsgain Kad By CikPuan

Penulis : Cik Puan Masa : 11:39 AM Comments : 25 Labels :
Assalamualaikum wbt :)


Hujan...hujan...hujan...dan hujan...dan hujan...dan hujan...dan hujan...dan hujan lagi...dan hujan lagi....dan hujan lagi...haiyakkkk sampai bila nak habis hujan ne.Mata pon mengantuk jae,badan pon malas nak gerak.Kalau sabulan hujan..maka sebulan jugak lah makan maggie,masa di habiskan kat atas katil di temani bantal busuk jae...Terserlah kemalasan di situ...kohkohkoh
Ehemmm...ehemmmm....bila dah tak da keja ne lah yang cik buat.Dsgain kad lagi..Kali ne kad kahwin cik agak pelik sikit.Nak kelainan sikit lah kenen nya..Tapi yang ne untuk peminat tegar game candy crush..hahahha
Yang ne pulak kad kahwin bagi peminat instagram..Sesiapa yang berminat bolehlah menghubungi cik di talian 01lapan tekan-tekan sampai bulan depan...hahahahhah.



Nota Jari Kaki : Mana satu yang korang rasa dsgain cik ok...Yang candy crush ka ataupon instagram tu.Ceundi...ceundi...

25 comments:

  1. wahhh! cacntik lah cik dua2 tu... tapi kak paling suka yg candy crush tu..maklum pemain tegar CC... hahaha
    sini, mendung jak.. tapi bikin ngantuk jugak hari2...haha

    ReplyDelete
  2. lawa sangat cik puan. nak tempah pun xguna. blum sampai msa nak kahwin. kehkeh.

    ReplyDelete
  3. hujan memang memag sedap tdo...
    waa kad kawin comey...cute tau cik...
    dedua pun ok...

    ReplyDelete
  4. yg ne cntk jg cik,,,mmg kreatif ^___^

    ReplyDelete
  5. dua2 pon ok..kreatif lah cik ni..tapi akak lebih suka yg no 2 :) simple but nice..
    patut arr akak dail 0lapan enggas jew..gupernya sampai bulan depan org dok mendail hehe :D

    ReplyDelete
  6. Cepat-cepat siapa yg nak menempah dekat Cik Puan ini. Pilih ajelah mana satu. Dua-dua pun cantik kan..

    ReplyDelete
  7. Amboi, kreatifnya cik..t boleh design kad utk eda lah.
    Hehe, bajet cam dah nak kawen.. Ngee

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je eda....tapi kene tunggu bile eda nak kawen yae ;)

      Delete
  8. cantik2 lepas ni dah mula buat business tempahan design dah... ^_^

    ReplyDelete
  9. dua-dua cantik.. teringat kad kawen dila dulu.. haha..

    ReplyDelete
  10. penangan CC ngan instagram la ni yer... hihi.. tp comey apa design cik puan kite nih.. buat 1 utk deqla.. kehkeh...

    pssttt.. cer tgk dlm gmbr hujan tu.. perhatikan kat kerusi tu.. ada lembaga ler.. huhu..serammm... :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je......hihiihihihi
      ehhh...yeke deqla...mane ek???cik tak prasan lahhh..mremang bulu roma cik..

      Delete
    2. x sangka kan mmg sungguh2 cik buatkan.. hahaha.. deqla gurau jer tu... apapun mekaceh byk yer cik.. :)

      Delete
  11. cik yang candy crush tu lawoooo larrhhh!!!!!!!!!!!!!!!!..hambek melebih sudah.heheee ^_^

    ReplyDelete
  12. Hujan ler bagus..Minta doa banyak2, jgn lepaskan peluang waktu hujan ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah dim..tq ingatkan cik :)

      Delete
  13. Cantiknya....heheeheheh.. boleh tahan bakatnya.. keep it up!!! all the best...

    ReplyDelete
  14. memang cantik memang kreatif...

    ReplyDelete
  15. buatkan satu untuk mama pleaseeeee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kad ape mama???kad kawen ke??hihiihi

      Delete
  16. Dah katanya pun zaman sekarang yeh cik kad jemputan pun ikut peredaran semasa hehe.... tahun anak okje sok sok tak taulah apa agaknya desigannya
    Okje suka yg Instragram!

    ReplyDelete
  17. Hsha..theme candy crush la ni..jadi je cik ni kan :D

    ReplyDelete
  18. kad candy crush tu nampak meriah sikit...hihi

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee