Networked Blog Punya Pasal

Penulis : Cik Puan Masa : 7:00 PM Comments : 9 Labels :
Assalamualaikum wbt :)


Tadi gatal tangan pegi daftar kat networked blog. Ntah part mana yang cik tersalah klik tiba-tiba blog cik tak boleh buka...Makaihhhhhh berpeluh ketiak jap.Fuhhhhhhhh....
Mungkin blog cik tak sesuai dengan benda alah tu..hewhewhewwww..Last-last nak tahu apa cik buat?Cik delate jae akaun cik kat networked blog tu..hahhaha..Sorry!Sejujurnya cik memang tak tahu guna..okbai :D

9 comments:

  1. uish... mesti gelabah kan... mama pun tak tahu fungsi benda tu, orang letak mama follow jugak.. haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. gelabah gile cik...hahaha..
      2lah,tak tahu fungsi kan.orang ade,cik pon nak jugak..tak mau kalah...hahahhaa

      Delete
  2. Hehehehe. Adoyai. Poloh2 jdnya.. Lawak gmbq tu :D

    ReplyDelete
  3. salam
    Erm..tirana aduka pun blogger baru lg.sama2lah kita belajar.

    ReplyDelete
  4. mai sini nak habaq kat cik,yang akak pon tak reti nak pasang networked blog tu juga hehe :)

    ReplyDelete
  5. apakah.. ?? deqla lagi la x tau.. huhuhu...

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

terima kasih dengan komen anda(✿◠‿◠)

 
Designed by NurAlja Lee